OVERSET SIX-PACK ØVELSE, DU KAN TRÆNE HJEMME (uden udstyr)

PRØV DENNE OVERSETE SIX-PACK ØVELSE

Her får du en typisk oversete Six-Pack øvelse, du kan træne hjemme, hvis du vil træne din sixpack og have synlige mavemuskler.

Du behøver ikke noget træningsudstyr for at udføre six-pack- og mavetræningsøvelsen. Det eneste du skal bruge er en stabil dør hjemme hos dig selv – og måske et håndklæde.

Døren skal stabiliseres med bøger, blade, kiler eller lignende. Når du stabiliserer døren på den måde, vil de fleste døre i dit hjem kunne klare din vægt, og dermed bruges til at træne din sixpack og udføre maveøvelsen.

Håndklædet bruges primært til at beskytte dine hænder og fingre mod dørens skarpe kanter. Håndklædet er ikke nødvendigt, men du finder nok ud af, at lidt håndbeskyttelse og den ekstra komfort fra håndklædet, hjælper dig til at holde fast og få flere gentagelser.

HVOR MANGE GENTAGELSER OG SÆT SKAL JEG TRÆNE?

  • Niveau 1: Træn øvelsen én gang, og tag alle de gentagelser, du kan.
  • Niveau 2: Træn niveau 1 ovenfor i 3 sæt med 2-3 min pause imellem.
  • Niveau 3: Træn niveau 1 ovenfor i 5 sæt med 2-3 min pause imellem.

 

VEDHOLDENHED VIDER PÅ DEN LANGE BANE

Konsistens er konge. Opbyg dine vaner i det små, og byg gradvis på. Når du først fokuserer på at opbygge en træningsvane, og derefter gradvist oparbejder en stærkere træningsvane, vil du optimere dine chancer for at opnå og fastholde dine resultater.

ØNSKER DU FLERE HJEMMETRÆNINGSØVELSER FOR SIX-PACK OG MAVE? SÅ SE VIDEOEN HER, OG FÅ 7 EFFEKTIVE SIX-PACK- OG MAVEØVELSER.

 

DET SKAL DU VIDE, HVIS DU ØNSKER SYNLIGE MAVEMUSKLER

Hvis du vil af med dine kærlighedshåndtag, være slankere ud og se synlige, tonede muskler på din krop, har du typisk brug for en reduktion i din kropsfedtprocent. Dit kropsfedt forhindrer dig bl.a. i at se synlige mavemuskler, sixpack og mavemuskler.

3 måder at smide fedtet, opnå vægttab og få en lavere kropsfedtprocent:

  1. Spis færre kalorier, end du forbrænder (kostcentreret tilgang)
  2. Forbrænd flere kalorier, end du spiser (aktivitetscentreret tilgang)
  3. Kombiner ovenstående metoder (typisk den bedste måde for langsigtede resultater)

Du kan træne og dine muskler kan blive større, men hvis din fedtprocent stadig er for høj, vil du typisk ikke se og opleve den store kropsmæssige forandring.

 

Har du (også) prøvet næsten ALT? Uden held…

Hvis du vil have en slankere krop og mere markerede muskler, skal du også have fokus på at reducere din fedtprocent for at nå i mål. Prioriter en fornuftig kost, gode spisevaner og vigtigst af alt et kalorieunderskud over tid, da det er forudsætningen for vægttab.

Hvis du er ønsker at komme i bedre form og få et holdbart vægttab, så tjek mine mange videoer og indlæg ud om emnet – Klik her… 

Jeg deler enkle, men effektive øvelser og træningsprogrammer, som vil hjælpe dig til at komme i bedre form og få en slankere og stærkere krop derhjemme.

Mit håb er at inspirere, motivere og hjælpe så mange af jer til at komme i bedre form og leve et stærkere, sundere og gladere liv.

Abonner på min internationale YouTubekanal her, og få nye inspirerende øvelser og træning hver uge. – Klik her og abonnér på JohnnyRipped

Jeg vil gøre mit bedste for at guide dig til at lykkes.

Tak fordi du følger med…

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her