Smagfuld karrykrydret kyllingbryst
Prøv min favoritopskrift på ovnbagte kyllingebryster med fyld af peberfrugt, karry, flødeost og skinke og forkæl dine smagsløg
Her får du en virkelig skøn og velsmagende opskrift på karrykrydret kyllingbryst med fyld af peberfrugt, flødeost og skinke. Opskriften er en personlig favorit og en virkelig skøn proteinkilde at opbygge et nemt, sundt og fantastisk måltid omkring.
Du har sikkert prøvet at få serveret noget sindssygt tørt kylling? Ja, jeg tænkte det nok – Hvem har ikke det! Jo mere magert kød, vi anvender i vores madlavning, des større er risikoen for uhensigtsmæssig tilberedning og et tørt resultat.
Jeg anvender flere forskellige “kokketricks”, for at sikre mig de bedste resultater – specielt når det drejer sig om magert kød og fisk. Jeg vil æde min gamle hat på, at opskriften her, giver dig saftig og lækker kylling – hver gang!
Hvad kan jeg servere som tilbehør til ovnstegt kyllingebryst?
Sidst jeg lavede kyllingeopskriften, serverede jeg sesam-sauterede haricots verts og en skøn blandet salat der til.
SE HER: Ovnbagte semi-sprøde bønnefritter med sesam og havsalt
Hvis ikke du har lyst til ovenstående tilbehør, kan du lade dig inspirere af alle mine andre lækre tilbehørsopskrifter her på LEVBEDRE.DK via linket her
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 800 - 1000 gram kyllingbryst
- 6 skiver skinke, Seranoskinke, strimler eller lignende
- 50 gram flødeost (gerne pikant, krydderurter eller anden smag)
- 1 peberfrugt
- 1 tsk karry (kan undlades, hvis ikke du bryder dig om karry)
- 1 tsk salt
- ½ tsk friskkværnet sort peber
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Snit peberfrugten fint. I en skål blandes stykkerne af peberfrugt med flødeost.
- Med en kniv snittes en lomme i hver af kyllingebrysterne. Krydr kyllingebrysterne med salt, peber og karry - både i de snittede lommer og udvendigt.
- Fyld herefter hver af kyllingebrysterne med flødeostblandingen, samt et til to stykker skinke.
- Find et passende størrelse ildfast fad, og placer de flødeostfyldte kyllingebryster i fadet. Overdæk herefter det ildfaste fad med stanniol, og sæt det i ovnen.
- Tilbered kyllingen i 15 minutter tildækket af stanniol. Fjern herefter stanniolen, og tilbered kyllingen yderligere 5 minutter uden tildækning.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]