Ovnbagt karrykrydret kyllingbryst med fyld af peberfrugt, flødeost og skinke

Ovnbagt karrykrydret kyllingbryst med fyld af peberfrugt, flødeost og skinke
Ovnbagt karrykrydret kyllingbryst med fyld af peberfrugt, flødeost og skinke

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Lækker favorit-opskrift…

Her får du en virkelig skøn og velsmagende opskrift på karrykrydret kyllingbryst med fyld af peberfrugt, flødeost og skinke. Opskriften er en personlig favorit og en virkelig skøn proteinkilde at opbygge et fantastisk måltid omkring.

Du har sikkert prøvet at få serveret noget sindsygt tørt kylling? Ja, jeg tænkte det nok. Jo mere magert kød vi anvender i vores madlavning, des større er risikoen for, at vi tilbereder det uhensigtsmæssigt, og ender med et tørt resultat.

Jeg anvender flere forskellige “kokketricks”, for at sikre mig de bedste resultater, når jeg tilbereder mine råvarer. I særdeleshed når det drejer sig om magert kød og fisk. Jeg vil æde min gamle hat på, at denne opskrift giver dig saftig og lækker kylling – hver gang!

Pssst… Hvad kan jeg servere som tilbehør? 

Sidst jeg lavede kyllingeopskriften, serverede jeg sesam-sauterede haricots verts og en skøn blandet salat der til. Du kan gøre det samme, eller lade dig inspirere af alle de lækre tilbehørsopskrifter her på UPGRADED.DK – Find dem ved at klikke her…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Ovnbagt karrykrydret kyllingbryst med fyld af peberfrugt, flødeost og skinke
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 800 - 1000 gram kyllingbryst
  • 6 skiver skinke, serrano skinke, strimler eller lignende
  • 75 gram flødeost (gerne pikant, krydderurter eller anden smag)
  • 1 peberfrugt
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk hav- eller stensalt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Tilberedning
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Snit peberfrugten fint. I en skål blandes stykkerne af peberfrugt med flødeost.
  3. Med en kniv snittes en lomme i hver af kyllingbrysterne. Krydr kyllingbrysterne med salt, peber og karry, både i de snittede lommer og udvendigt.
  4. Fyld herefter hver af kyllingbrysterne med flødeostblandingen, samt et til to stykker skinke.
  5. Find et passende størrelse ildfast fad, og placer de flødeostfyldte kyllingbryster i fadet. Overdæk herefter det ildfaste fad med stanniol, og sæt det i ovnen.
  6. Tilbered kyllingen i 15 minutter tildækket af stanniol. Fjern herefter stanniolen, og tilbered kyllingen yderligere 5 minutter uden tildækning.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here