Ovnbagte semi-sprøde bønnefritter med sesam og havsalt » Nemt tilbehør

Ovnbagte semi-sprøde bønnefritter med sesam og havsalt » Nemt tilbehør
Ovnbagte semi-sprøde bønnefritter med sesam og havsalt » Nemt tilbehør

Smagfulde semi-sprøde bønnefritter

Prøv de ovnbagte semi-sprøde bønnefritter med sesam og havsalt til dine livretter » Et nemt og lækkert grøntsagstilbehør…

Når hverdagenes mange gøremål overmander os, kan det være svært at overskue, hvordan vi finder tid og overskud, til at lave sunde og velsammensatte måltider. På hektiske dage er min backup plan typisk at holde maden simpel, men sund og velsammensat.

I en travl hverdag ender mange i at fravælge grøntsagstilbehøret. Hvis det blot sker i ny og næ, er det uden betydning, men desværre kan det nemt blive en dårlig vane, at droppe det grønne tilbehør

Fortæller du dig selv røverhistorier?

Ja, røverhistorier. Det er vores smarte hjerne er skarpt designet til. Vi kan lynhurtigt finde på røverhistorier der retfærdiggør fravalget af grøntsager, dårlige madvalg, og vores mange andre undvigelser i livet, så vær OBS. på, hvordan dine røverhistorier lyder!

 • “Grøntsager er besværlige og tidskrævende at tilberede.”
 • “Grøntsager er dyre at købe, og kedelige at spise.” 
 • “Vi skal ikke spise kaninernes mad…”  Mange mænds typiske bullshit-respons 

osv. røverhistorier kan variere, men oftest støtter de ikke vores sunde vaner.

Bliv bevidst om dine røverhistorier, og sørg for at du udfordr dig selv på sandhedsværdien af dem. Ikke kun når det vedrøre fravalget af vitaminspækkede grøntsager, men generelt i livet. Det fastlåser dig blot, og forhindrer dig i at leve sundere og gøre dit liv endnu bedre.

Tip! Bønnefritterne fungerer fantastisk som tilbehør til både fugl, fisk, ko, gris, lam osv.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Ovnbagte semi-sprøde bønnefritter med sesam og havsalt » Nemt tilbehør
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
 • 700 gram haricots verts bønner (optøede fra frost eller friske)
 • 50 gram smeltet smør / klaret smør / kokosolie eller olivenolie
 • 3-4 spsk sesamfrø
 • 2 tsk havsalt
Sådan gør du:
 1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 2. Beklæd en bradepande med bagepapir. Hæld dine haricots verts bønner ud på bagepapiret.
 3. Hæld dit smeltede smør, eller andet valg af fedtstof, ud over haricots verts bønnerne.
 4. Fordel fedtstoffet på haricots verts bønnerne, ved at vende bønnerne rundt med hænderne. Krydr bønnerne godt med havsalt og sesamfrø, og sæt bagepladen med bønnerne i ovnen.
 5. Tilbered bønnefritterne i 25-30 minutter. Vend rundt i bønnefritterne et par gange undervejs i tilberedningen.
 6. Det er svært helt at undgå, at enkelte bønnefritter får for meget varme, så sørg for at frasortere evt. sorte bønnefritter inden servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

 

2 KOMMENTARER

  • 1000 tak Laila 😀

   Jeg vil anbefale dig at synes godt om facebooksiden og tilmelde dig nyhedsbrevet, for så får du besked, når jeg udgiver nye opskrifter.

   For mere inspiration til det gode liv, følg også med på Instagram og Abonner GRATIS på YouTube-kanalen.

   Ha’ en fantastisk dag 😀

Please enter your comment!
Please enter your name here