Den lækreste opskrift på ovnstegt kyllingbryst
Prøv min nemme og lækre opskrift på ovnstegt kyllingbryst med cremet spinat, bacon og blomkålsris, og nyd en smagfuld madfavorit
Selvom mit hjerte brænder for både at lave og spise god mad, har jeg også dage, hvor madlavningen bare skal klares hurtigt. På de dage hiver jeg fat i mine lette, lækre og lynhurtige opskrifter under MAD i menuen og punktet MAX 15 MIN.
Denne opskrift tager en anelse mere end 15 minutter, så gider du ikke lave mad i dag, så klik på MAX 15 MIN linket ovenfor – og gem opskriften her.
Hvis du er frisk på at bruge en anelse mere end 15 minutter på madlavningen i dag, så kan du se frem til en af mine personlige top 10 madfavoritter.
Opskriften er nem at lave, og så kan du i høj grad se frem til at nyde en masse lækre mundfulde, og en smagsoplevelse der sender dine smagsløg en tur i slaraffenland.
Har du nogensinde tænkt sådan her ift. madlavning?
Nærende og velsmagende mad er en af de mest betydningsfulde gaver, du kan give dig selv, din familie og dine venner. Nysgerrighed på madlavning kan udfordre dig kreativt. Din mad og dine madvalg har stor betydning for din og dine kæres sundhed og velvære.
At lave og servere god mad med omtanke er en af de bedste gaver, du kan give til dig selv, din krop og alle de mennesker, du elsker og holder af.
SE OGSÅ: HADER DU OGSÅ AT SMØRE MADPAKKER? SÅ GØR DET HER
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 600-800 gram kyllingbrystfilet
- 100 gram bacon i tern
- 250 gram hakket spinat (frost grønt)
- 1 stor porre eller 2 små
- 75 gram flødeost pikant
- 1 hønsebouillonterning
- 1 tsk salt
- 1 tsk sort peber
- 1 blomkål
- 1 tsk salt
- På en stor pande steges baconternene sprøde.
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Tag den sprøde bacon af panden, og læg dem til side. Herefter tilføjes hakket spinat, fint snittet porre, bouillonterning, flødeost, salt og peber til panden.
- Lad den cremede spinatblanding koge ind og samle sig i nogle minutter.
- Læg kyllingbrystfileterne i et ildfast fad, krydr med salt og peber, og fordel så den cremede spinatblanding over kyllingen.
- Fordel baconternene jævnt henover det ildfaste fad, stil fadet i ovnen, og lad fadet med kylling og cremet spinat tilberede i cirka 25 minutter.
- Skær bladene fra blomkålen af med en kniv, fjern stokken og snit blomkålsbuketterne groft.
- Kør blomkålsbuketterne gennem det mellemste rivejern på din foodprocessor, så blomkålsstykkerne rives til blomkålsris.
- Fordel blomkålsrisene på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem med i ovnen i cirka 15 minutter.
- Efter cirka 7-8 minutter vendes de varme blomkålsris godt rundt, og krydres med salt og evt. andre krydderier efter eget valg.
- Tag blomkålsrisene ud af ovnen, hæld dem over i et serveringsfad, og server blomkålsrisene med den ovnbagte kylling og cremet spinatsovs.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]