Ovnbagt kylling med cremet spinat, porre, bacontern og blomkålsris

Ovnbagt kylling med cremet spinat, porre, bacontern & blomkålsris » LCHF
Ovnbagt kylling med cremet spinat, porre, bacontern & blomkålsris » LCHF

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

En lækker livret…

Selvom mit hjerte brænder for både at lave og spise god mad, så har jeg også dage, hvor madlavningen bare skal klares hurtigst muligt. På de dage hiver jeg fat i mine lækre, lette og lynhurtige opskrifter, som du finder i MAD-menuen og Max 15 minutter.

I dag har tager madlavningen blot en anelse mere end 15 minutter, og så kan du se frem til en af mine personlige top 10 favoritter.

Opskriften her er nem, og så kan du i høj grad se frem til at nyde en masse lækre mundfulde, og en smagsoplevelse der sender dine smagsløg en tur i slaraffenland.

Mine tanker om mad og tilberedning af den… 😉

Nærende og velsmagende mad, er en af de mest betydningsfulde gaver, du kan give dig selv, din familie og dine venner. Madlavning kan udfordre dig kreativt, og maden i sig selv, er af utrolig stor betydning, for din og dine kæres sundhed og velvære.

God mad med omtanke er en af de bedste gaver, du kan give til mennesker du elsker.

Hvem vil du forkæle med dette lækre måltid/tilbehør?
» Del opskriften med dem nu, så ved de, at de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Ovnbagt kylling med cremet spinat, porre, bacontern og blomkålsris
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
 • 600-800 gram kyllingbrystfilet
 • 100 gram bacon i tern
 • 250 gram hakket spinat (frost grønt)
 • 1 stor porre eller 2 små
 • 75 gram flødeost pikant
 • 1 hønsebouillonterning
 • 1 tsk salt
 • 1 tsk sort peber
Blomkålsris
 • 1 blomkål
 • 1 tsk salt
Sådan gør du:
 1. På en stor pande steges baconternene sprøde.
 2. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
 3. Tag den sprøde bacon af panden, og læg dem til side. Herefter tilføjes hakket spinat, fint snittet porre, bouillonterning, flødeost, salt og peber til panden.
 4. Lad den cremede spinatblanding koge ind og samle sig i nogle minutter.
 5. Læg kyllingbrystfileterne i et ildfast fad, krydr med salt og peber, og fordel så den cremede spinatblanding over kyllingen.
 6. Fordel baconternene jævnt henover det ildfaste fag, stil fadet i ovnen, og lad fadet med kylling og cremet spinat tilberede i cirka 25 minutter.
Sådan laver du blomkålsrisene
 1. Skær bladene fra blomkålet af med en kniv, fjern stokken og snit blomkålsbuketterne groft.
 2. Kør blomkålsbuketterne gennem det mellemste rivejern på din foodprocessor, så blomkålsstykkerne rives til blomkålsris.
 3. Fordel blomkålsrisene på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem med i ovnen i cirka 15 minutter.
 4. Efter cirka 7-8 minutter vendes de varme blomkålsris godt rundt, og krydres med salt og evt. andre krydderier efter eget valg.
 5. Tag blomkålsrisene ud af ovnen, hæld dem over i et serveringsfad, og server blomkålsrisene med den ovnbagte kylling og cremet spinatsovs.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

Please enter your comment!
Please enter your name here