Ovnstegt flæsk med persillesovs, dampet broccoli og sprød rødkålssalat

Ovnstegt flæsk med persillesovs, dampet broccoli og sprød rødkålssalat
Ovnstegt flæsk med persillesovs, dampet broccoli og sprød rødkålssalat

Hvad siger du til ovnstegt flæsk med persillesovs?

Prøv den bedste opskrift på ovnstegt flæsk med persillesovs, dampet broccoli og sprød rødkålssalat »  en klassisk, nem og lækker livret

Stegt flæsk med persillesovs er flere gange udnævnt som danskernes favoritspise. Det er nu slet ikke så underligt, for stegt flæsk med persillesovs smager helt fantastisk.
 
I dag får du min allerbedste opskrift på den klassiske danske nationalret. De traditionelle kartofler, har jeg tilladt mig at udskifte med broccoli og rødkålssalat, så vi får et godt skud skønne, fiberrige og nærringsfyldte grøntsager.

Spis stegt flæsk med persillesovs, mens du opnår vægttab

Ja, stegt flæsk og persillesovs er energitætte madvalg. Derfor giver det mening, at du kun nyder sunde mængder, hvis du ønsker at komme i form og opnå vægttab.
Du kan sagtens spise både stegt flæsk og persillesovs, mens du taber dig. Det handler om mængden, du indtager. Nyd stegt flæsk og persillesovs i sunde mængder, og server gerne en masse grøntsager til, så det samlede måltid dermed bliver mere velsammensat.
Ved at nyde færre stykker stegt flæsk og en lille portion persillesovs, modereres mængden af de energitætte dele i måltidet. Spis godt med grøntsager til din stegte flæsk og persillesovs, så du opnår fornuftig mæthed pr. kalorie fra måltidet samlet set.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Ovnstegt flæsk med persillesovs, dampet broccoli og sprød rødkålssalat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Stegt flæsk
  • 1000 gram flæsk i skiver
  • 1-2 tsk salt
  • 1 tsk peber
Persillesovs
  • 25 gram smør
  • 1 dl fløde (eller madlavningsfløde for færre kalorier)
  • 1 håndfuld frisk persille (tørret kan til nød anvendes)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sort peber
Rødkålssalat
  • ¼ rødkål
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 håndfuld frisk persille
  • ½ økologisk citron (saft og skal herfra)
  • 1 håndfuld valnødder
Dampet broccoli
  • 1 broccoli
Sådan gør du:
Sådan laver du perfekt ovnstegt flæsk
  1. Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir, og fordel flæskeskiverne på bagepapiret. Krydr flæskeskiverne godt med salt og en smule friskkværnet sort peber.
  3. Bag flæskeskiverne i ovnen i 30 minutter, hvorefter de semi-sprøde flæskeskiver vendes, krydres den anden side af din flæsk med salt og peber.
  4. Bag herefter din flæsk i yderligere 10-15 minutter til de er gyldne og sprøde.
Sådan laver du en lækker persillesovs til din stegte flæsk
  1. Grib en kasserolle, tilsæt smør, fløde og hakket persille. Lad sovsen koge ind og blive tykkere ved svag varme i 5-10 minutter. Smag din persillesovs til med salt og peber.
Sådan laver du den lækreste rødkålssalat
  1. Skyl rødkål og peberfrugt og snit det på tyndeste indstilling på et mandolinjern. Alternativt kan rødkål og peberfrugt snittes fint med en skarp kniv. Hæld rødkål og peberfrugt i serveringsfadet.
  2. Hak persillen groft og bland det med rødkål og peberfrugt i serveringsfadet.
  3. Riv skallen og pres saften fra citronen og vend det i rødkålssalaten. Tilsæt valnødderne inden servering.
Sådan laver du perfekt dampet broccoli
  1. Skyl og snit broccolien og damp det i 5-7 minutter i en gryde med 1-2 cm vand, ved høj varme.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here