Pesto-paneret fisk med lun ærte-bønnesalat og kold spinatsalat

Pesto-paneret fisk med lun ærte-bønnesalat og kold spinatsalat » Let livret
Pesto-paneret fisk med lun ærte-bønnesalat og kold spinatsalat » Let livret

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Smagfuld gæstemad…

Et billede siger mere end 1000 ord, og den billedlige inspiration til opskriften her fortæller da også ganske godt, at et glas iskold rosévin går godt sammen med måltidet.

Tip! En formidabel opskrift at anvende som gæstemad, og her får du at vide hvorfor…

Både fiskene og den lune ærte-bønnesalat med champignon og bløde løg tilberedes nemt i ovnen. Det er dog ikke den største gæstemads-fordel – nej, det er nemlig det, at alle opskriftens elementer nemt og bekvemt kan forberedes i god tid, inden dine skønne gæster ankommer.

Så frigiver du tid til, at være en fantastisk vært for dine gæster 😉

Noget jeg personligt synes er mere behageligt, end det at stå med alt forberedelse, tilberedning og servering, mens opmærksomhedssøgende gæster mest af alt forstyrre den gode madlavning.

Pssst… Hvis du gerne vil lave din egen pesto, kan jeg anbefale denne opskrift: Persillepesto med macadamianødder, parmesan og ekstra jomfru olivenolie

Tip! Persille kan erstattes med andre krydderuter fx basilikum, dild eller purløg.

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Pesto-paneret fisk med lun ærte-bønnesalat og kold spinatsalat » Let livret
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Pesto-paneret fisk
  • 800-1000 gram rødspættefileter, pangasius eller anden filet af fisk
  • 1 glas grøn pesto (Hjemmelavet eller færdigkøbt)
  • ½ - 1 tsk Salt
  • ½ tsk Sort peber
Lun ærte-bønnesalat med champignon og løg
  • 100 gram ærter
  • 400 gram haricots verts bønner (gerne snittet i mindre stykker)
  • 250 gram champignon eller den hurtige 1 glas champignoner
  • 1-2 store løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2-4 spsk olivenolie
  • ½-1 tsk Salt
  • ½ tsk Sort peber
Frisk blandet spinatsalat
  • 250 gram skyllet frisk spinat
  • ½ agurk
  • 1 peberfrugt
  • 1 stor gulerod
Tilberedning
Sådan laver du pesto-paneret fisk
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel fiskene på bagepapiret.
  3. Krydr med salt og peber. Fordel den grønne pesto over fiskene.
  4. Bag dine pesto-panerede fisk i cirka 20-25 minutter ved 200 grader, herefter er fisken klar.
Sådan laver du den lune ærte-bønnesalat
  1. Skræl og snit løgene i skiver. Skyld champignoner og snit dem i skiver.
  2. I et ildfast fad blandes haricots verts bønner, ærter, løg og champignonskiver. Vend grøntsagerne med olivenolien, presset hvidløg, salt, peber og evt. andre yndlingskryderier.
  3. Sæt det ildfaste fad i ovnen i 15-20 minutter sammen med fisken.
Sådan laver du den friske spinatsalat
  1. Skyl og snit spinatbladende groft. Skræl og strimmel eller spiraler guleroden, skyl og snit peberfrugt og agurk, og anret alle salatingredienserne på et serveringsfad.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Få inspirerende tips og ideer til at skabe det gode liv!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram

 
 


Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

 

Er det tid til at skabe forandringer - der holder?

Johnny Christensen

Johnny Christensen

Online Coach & Livsstilsdesigner

Please enter your comment!
Please enter your name here