“Den røde løber” » Rødbedejuice med et fancy navn

"Den røde løber" Juice
"Den røde løber" Juice

Prøv “den røde løber” også kaldet rødbedejuice

“Den røde løber”, blev navnet, og det lyder jo både smart og fancy til en rødbedejuice med gulerødder, æble og bladselleri

Jeg havde for nogle år siden min juiceperiode i livet. Alt skulle juices og prøves af. De fleste juicer smagte helt fint, mens andre ingen omtale fortjener. Min juiceperiode sluttede, ligesom mange andres, efter kort tid. Juiceren er solgt til en ny juicefantast.

Ej, hvis du er typen der elsker at lave hjemmelavet juice og smoothies, så fair nok.

Hvad kan juice bruges til og hvad skal vi huske omkring juice?

Rødbeder er en god kilde til dannelsen af kvælstofoxid i hjerte-kar-systemet. Rødbeder er med til at forbedre blodgennemstrømningen, et bedre iltoptag og sørger for en bedre iltleverance til kroppens celler. Hvorfor det er vigtigt at vide? Godt spørgsmål

Nogle studier har faktisk vist, at et indtag af rødbedejuice omkring 1 liter – altså ret meget, kan øge din udholdenhed med op mod 20%. Igennem de ovenstående forbedringer, som rødbeder bidrager til.

Vil du performe bedre, er det altså ikke nødvendigvis nogen dum ide, at drikke store mængder rødbede juice. Husk i øvrigt af både dit tis og bummelum tager farve derefter. Prøv det af, hvis du er nysgerrig.

Det var en fordel ved rødbedejuice. Hvad er så ulemperne ved juice?

Husk at størstedelen af fibrene fra de anvendte grøntsager i juiceren havner i pulpbakken, hvorfor fugt- og grøntsagskalorierne anvendt i juice optages hurtigere. Derved opnår du også en forringet mæthed fra juicers kalorier, end hvis du havde spist frugt og grønt.

En juice- og smoothievane giver dig ikke bare et kalorieindtag fra drikkekalorier, der mætter dårligt per kalorie i forhold til mad. Selvom din juice- og smoothievane er fuld af næring, så kan den spænde ben for et vægttab. Vær OBS på drikkekalorier

LÆS OGSÅ: Juice og smoothies kan spænde ben for holdbart vægttab?

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
"Den røde løber" Juice - Spark gang i kroppen
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 3 store Rødbeder
  • 2 store Gulerødder
  • 1 stor økologisk Citron (skal juices for sig, hvis du vil bage af pulpen)
  • 1 stav Bladselleri (skal juices for sig, hvis du vil bage af pulpen)
  • 1 spsk Ekstra Jomfru oliven olie (til optagelse af de fedtopløselige vitaminer)
Sådan gør du:
  1. Rens rødbeder, gulerødder og bladselleri og skræl evt. rodfrugterne inden du juicer, hvis du vil bruge pulpresterne til bagværk, omeletter mm. Skal du ikke bruge pulbresterne, behøver du ikke skrælle rødbeder og gulerødder.
  2. Kør alle ingredienserne igennem juiceren, lige efter hinanden. Sorter grøntsagerne fra juiceren, inden citronen køres igennem, hvis du skal bruge publen til madlavningen efterfølgende. Prøv dig frem, måske du synes bladselleripulben også smager for meget igennem, sorter evt. også denne fra.
  3. Tilføj en spsk ekstra jomfru olivenolie til kanden med juice, rør rundt og server.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker! 

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her