Ovnbagte rødebedefritter med smør – Lækkert alternativ til Pommes Frites

Rødebedefitter med smør
Rødebedefitter med smør

4 Person

Hands-on:  10min – Total tid:  45min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Lækkert alternativ til pommes frites…

Her får du en enormt lækker opskrift på ovnbagte rødbedefritter, som kan anvendes som tilbehør til et hav af hovedmåltider.

Rødbeder indeholder gode kostfibre, mineraler og vitaminer, og med forslaget her, har du et noget bedre alternativ til almindelig pommes frites.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Rødebedefritter med smør
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 4 store rødbeder
  • 50 g Smør
  • Salt og Peber
Tilberedning
  1. Skræl rødbederne og snit dem i ønskede 'fritter'. I opskriften er dette gjort med en bølgekniv for "fritter"-lignende effekt.
  2. Smelt smørret, så det bliver flydende og hæld smør, salt, peber og rødbedefritter i en frysepose.
  3. Ryst posen godt og fordel rødbedefritterne på en bradepande og sæt dem i ovnen i ca. 45 minutter på 160 grader. Har du travlt, så bank ovnen op på 200 grader - Husk det ikke er optimalt for din mad - læs mere under mad principper og tilberedning.

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here