
Røget laks på bund af fintrevet broccolistok
Smid IKKE stokken ud » Prøv en “STOP MADSPILDS FAVORIT” der smager dejligt, og nyd røget laks på bund af fintrevet broccolistok
Nej, der er ikke nogen grund til at smide stokken ud fra dit broccoli. Den er næringsrigt, mættende og lækker, når den tilberedes fornuftigt.
De færreste er klar over, at broccolistokken smager fantastisk. Vi skal blot tilberede broccolistokken i lidt længere tid end selve broccoli blomsten. I opskriften her er den skrællet og forkælet med grøntsagsbouillon og røget laks – enkelt og lækkert!
Ikke nok med du hjælper til at stoppe madspild ved at bruge broccolistokken i din madlavning. Du får også lavet en nemt, sundt og lækkert måltid på rekordtid, hvilket gør opskriften her til en perfekt hverdagsopskrift. Gem den til du har laks og broccolistok.
Vi skal stå sammen i kampen mod madspild
Derfor får du her 6 geniale tips og 1 dårligt tip, som du skal kende i kampen mod madspild. I videoen via linket nedenfor understreger jeg en dårlig løsningsmodel, som mange bruger i kampen mod madspild, men som jeg på det kraftigste vil anbefale dig at undgå!
SE OGSÅ: 6 GENIALE TIPS OG 1 DÅRLIGT TIP I KAMPEN MOD MADSPILD
Lad os gøre en forskel – selv en lille positiv forskel er bedre end ingen!
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 200 gram røget laks
- 150 gram broccolistok
- 1 terning grøntsagsbouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
- 1 skvæt citronsaft
- 1 tsk dildspidser eller en dusk frisk dild
- ½ tsk peber (gerne friskkværnet)
- Skræl, snit eller riv broccolistokken i din foodprocessor.
- Kom den snittede broccolistok i en gryde og tilføj bouillon. Lad den snittede broccolistok tilberede i 10 min ved middel varme. Smag til med salt, peber og citronsaft.
- Server den røgede laks med dildspidser, salt og peber på en bund af fintrevet broccolistok.
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –