Røget laks på bund af broccolistok

Røget laks med dild på en bund af broccolistok

2 Person

Hands-on:  10min – Total tid:  15min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Næringsrigt og mættende måltid, klar på få minutter. De færreste er klar over, at broccolistokken smager fantastisk. Den skal blot tilberedes længere tid end broccoli blomsten.

5 from 1 reviews
Røget laks på bund af broccolistok
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 250 g Røget laks
  • 200 g Broccolistok
  • 50 g Smør
  • 1 skvæt citronsaft
  • Dild og god havsalt
Sådan gør du:
  1. Snit, riv, hak eller kør broccolistokken gennem foodprocessoren. I en gryde smeltes smørret, og den snittede stok tilberedes i 10 min ved middelvarme med lidt salt og citron.
  2. Server den røgede laks med dild og havsalt på en bund af dem smørtilberedte broccolistok.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Gå ikke glip af smarte genveje til højere personlig effektivitet, smartere motion og lækre opskrifter på rigtig mad, der sikrer dig et højt energiniveau og en optimal fedtforbrænding!

SKAB EN KROP OG ET LIV DU ELSKER, mens du nyder processen! START HER

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here