Røget laks med dildspidser på bund af fintrevet broccolistok

Røget laks med dildspidser på bund af fintrevet broccolistok
Røget laks med dildspidser på bund af fintrevet broccolistok

Røget laks på bund af fintrevet broccolistok

Smid IKKE stokken ud » Prøv en “STOP MADSPILDS FAVORIT” der smager dejligt, og nyd røget laks på bund af fintrevet broccolistok

Nej, der er ikke nogen grund til at smide stokken ud fra dit broccoli. Den er næringsrigt, mættende og lækker, når den tilberedes fornuftigt.

De færreste er klar over, at broccolistokken smager fantastisk. Vi skal blot tilberede broccolistokken i lidt længere tid end selve broccoli blomsten. I opskriften her er den skrællet og forkælet med grøntsagsbouillon og røget laks – enkelt og lækkert!

Ikke nok med du hjælper til at stoppe madspild ved at bruge broccolistokken i din madlavning. Du får også lavet en nemt, sundt og lækkert måltid på rekordtid, hvilket gør opskriften her til en perfekt hverdagsopskrift. Gem den til du har laks og broccolistok.

Hvem vil du forkæle med denne lækre opskrift?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Røget laks med dildspidser på bund af fintrevet broccolistok
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
  • 200 gram røget laks
  • 150 gram broccolistok
  • 1 terning grøntsagsbouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
  • 1 skvæt citronsaft
  • 1 tsk dildspidser eller en dusk frisk dild
  • ½ tsk peber (gerne friskkværnet)
Sådan gør du:
  1. Skræl, snit eller riv broccolistokken i din foodprocessor.
  2. Kom den snittede broccolistok i en gryde og tilføj bouillon. Lad den snittede broccolistok tilberede i 10 min ved middel varme. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  3. Server den røgede laks med dildspidser, salt og peber på en bund af fintrevet broccolistok.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

 

Please enter your comment!
Please enter your name here