3 våde, men sprøde grunde til at dyrke udendørs motion selvom det regner

Hvorfor ikke springe løbeturen over når det regner?

Det kan der findes rigtigt mange gode grunde til. Her får du 3 våde, men sprøde grunde til at dyrke udendørs motion selvom det er regnvejr.

1) Hold ved dine beslutninger, og træn din viljestyrke

Lad være med at træffe beslutninger som du alligevel bare sylter. Når du fx beslutter dig for at træne efter arbejde, så skal du gøre som du har planlagt. Naturligvis kan der opstå situationer, som gør at du ikke kan stå ved dine planer, men lad det ske meget sjældent!

Alt for mange mennesker har en ligegyldighed overfor deres egne beslutninger, og det ender ofte i sætninger som  “jeg burde…” eller “Jeg skulle…” have cyklet, løbet osv.

Du skal vide at for hver eneste gang du sylter dine planer og beslutninger og de igen ikke bliver til noget, da vil din viljestyrke svækkes. Du træner din viljestyrke negativt hver eneste gang du springer over.

Tro mig, det er blot et spørgsmål om tid, før din ringe viljestyrke vil sprede sig som ringe i vandet, og du ender med at have negative bivirkninger overalt i dit liv.

2) Regn er en fantastisk luftrenser, hvis du døjer med pollenallergi

Ja, det er ikke engang løgn. Jeg har selv en flig af noget pollenallergi, når det er regnvejr eller det lige har regnet, så er luften renset og symptomerne på allergi er pist borte.

3) Få forbrændt de overflødige kalorier du har indtaget

Kagen på kontoret, snacksene i pausen eller chokoladen og vinen i går aftes – det hele tæller med i regnskabet. Bevares, vi skal nyde livet. Husk blot på at holde balance i regnskabet, så du ikke ender i en situation, der er djævelsk svær at komme ud af igen!

Nøglen til at nå de mål og resultater du ønsker dig

Find de rette årsager, og skab et stærkt nok hvorfor. Herefter følger din motivation og handlekraft efter, og du vil opnå den succes du fortjener!

 

 

Bliv sundere, stærkere og gladere, mens du nyder rejsen! Start dit onlineforløb her
Bliv sundere, stærkere og gladere, mens du nyder rejsen! Start dit onlineforløb her

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here