8 TIPS TIL AT FÅ MOTIONERET SELVOM VEJRET ER DÅRLIGT

Dårligt vejr gør ikke motionsvanen nemmere

Nu havde vi lige en plan om en gåtur, løbetur, cykeltur, (indsæt selv udendørsaktivitet), og så er det gedigent møgvejr udenfor…

I dagens video får du 8 KONKRETE TIPS til at få klaret din (udendørs) motion, træning og aktivitet, selvom det er møgvejr! Jeg tager dig med på min seneste løbetur – naturligvis på en gråvejrsdag med godt gedigent dansk møgvejr.

Hvordan evner nogle mennesker at komme ud af døren, selvom det er lortevejr udenfor og lysten mangler? Det får du bl.a. nogle gode bud på i videoen…

SE OGSÅ: SÅDAN KOMMER DU AFSTED, NÅR DET ER DÅRLIGT VEJR

Jeg håber dagens inspirationsvideo vil gøre dig klogere på nogle af de typiske årsager og mekanismer bag, nogle menneskers selvdisciplinerede evne til at komme afsted, samt lære dig at gøre det samme, (hvis du vil).

SE OGSÅ: BLIV EKSPERT I AT MOTIONERE MELLEM REGNBYGERNE

 

Muligheder for motion, når vejret er dårligt

Der er flere måder at opretholde dine gode, sunde og støttende motionsvaner selv når vejret ikke er godt.

SE OGSÅ: TJEK UGENS VEJR OG UNDGÅ OVERSPRINGSHANDLINGER

Her ser du nogle gode måder at gøre det på:

  1. Indendørs aktiviteter: Hvis du normalt træner udendørs, kan du overveje at flytte din træning indendørs på dage med dårligt vejr. Der er masser af muligheder for at træne indendørs, såsom træningscentre, yoga-studier, padletennis osv.
  2. Klæd dig på til møgvejr: Hvis du stadig vil træne udendørs, kan du investere i noget regnvejrsudstyr som regnjakke, regnbukser og vandtætte sko, for at holde dig tør. Du kan også købe en vandtæt taske til dine træningsting, så de ikke bliver våde.
  3. Find alternative aktiviteter: Hvis du ikke ønsker at træne indendørs eller udendørs, kan du stadig finde alternative aktiviteter, der kan holde dig aktiv. Du kan tage trappen i stedet for elevatoren, eller gå en tur indendørs i indkøbscenter eller i en stor bygning.
  4. Lav hjemmetræning: Der er også mulighed for hjemme træning uden behov for meget udstyr. Du kan fx følge mine hjemmetræningsvideoer (link nedenfor) eller downloade en fitness-app med gratis øvelser til hjemmetræning.
  5. Hold dig motiveret: Find en træningspartner eller træningsgruppe, som kan gøre motion i møgvejr sjovere – enten ved at fastholde udendørs motion, eller så I sammen kan finde på sjov og givende indendørsmotion.

PRØV GERNE: MINE MERE END 100 GRATIS HJEMMETRÆNINGSVIDEOER

FÅ STYR PÅ DIN MOTION I MØGVEJR

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her