NYD RISALAMANDE, MENS DU HOLDER STYR PÅ VÆGTEN

Sådan spiser du risalamande, mens du holder styr på vægten
Sådan spiser du risalamande, mens du holder styr på vægten

DU KAN NYDE JULENS FRISTELSER

Du kan (også) lære at nyde julens fristelser fx risalamande uden forbud og i sunde mængder, mens du holder styr på vægten

Du kan også lære at nyde al slags mad og drikke fx julens risalamande i sunde mængder, mens du får eller holder styr på vægten.

Intet behøver at være forbudt, MEN…

Det tager tid, flid og tålmodighed at lære, “HVAD” sunde mængder egentlig er for dig i forskellige sammenhænge og med forskellige valg af mad og drikke.

En sund mængde, kan formentligt bedst beskrives som den mængde af mad eller drikke, der tillader dig at nyde uden af forbyde i størst muligt omfang, øger din oplevede sundhed fysisk, mental og social, samt støtter dig i din mål fx vægttab og vægtbalance.

SE OGSÅ: Ligegyldig merspisning findes ikke » STOP, det gør en stor forskel!

  • Måske dit højeste juleønske er vægtbalance, vægttab og madro?
  • Måske du ønsker frihed fra slankekure, forbudt mad og strikse madregler?

 

Giv dig selv denne gave – ét skrid ad gangen!

Øv dig i at reducere “dine plejer” mængder, så du stadigvæk kan nyde mad og drikke, som du holder af – uden at forbyde noget som helst!

Nyd mindre mængder, meget mere. Træn dig selv i at at nyde sunde mængder, der hjælper dig, ikke kun i julen, men året rundt – resten af livet.

SE OGSÅ: JULEN ER MAGISK, MEN det er julemad, juleslik og juleknas ikke!

Din øvelse i sunde mængder vil sandsynligvis give dig langt bedre (og holdbare) resultater, fremfor flere forsøg med “magiske” kvik-fixes, kosttilskud og slankemetoder! Du ved jo inderst inde godt, at skidtet ikke er holdbart, ikke sandt?

Uholdbare strategier, giver uholdbare resultater. Er det, det, du ønsker?

Pssst… Server i øvrigt årets risalamande i små ensartede portionsskåle, så behøver ingen at overspise kvalmende mængder risalamande i jagten på årets mandelgave.

SE OGSÅ: Jagt mandelgaven uden at spise kvalmende mængder risalamande

 

“Ingen Jul risalamande”, men vær OBS på mængden

Ja, du kan sagtens nyde julen risalamande, mens du holder styr på vægten.

Nej, den bedste løsning er sjældent, at du forbyder dig selv risalamande, julegløgg, æbleskiver, pebernødder og alle andre julefristelser hele julen igennem.

At forbyde dig selv julefristelser, du elsker vil sandsynligvis ikke være mentalt sundt, og et total forbud er endvidere oftest uholdbart. Forbud afføder ofte afsavn, og fristes du, som de fleste) af “den forbudte frugt”, stjæler din dårlige samvittighed fra juleglæden.

At gå ALL-IN er heller ikke den bedste løsning. Kvalmende mængder julefristelser giver sjældent større nydelse, og “regningen” på vægten står du helt alene med.

Investér tid, flid og tålmodighed i at lære dig selv at nyde i sunde mængder, så kan du stadigvæk nyde uden at forbyde hele Julen, hele året og hele livet!

SE OGSÅ: UNDGÅ ÆDEFÆLDEN I JULEN MED 4 GENIALE SPISETIPS

 

Start i dag… Øv dig i at levne, hvis du plejer at spise op!

Hvis indlægget hjælper dig, så del det gerne…

// JC fra LEVBEDRE.DK

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her