Saftig hamburgerryg med smør og sauteret broccoli, blomkål og forårsløg

Saftig hamburgerryg med smør og sauteret broccoli, blomkål og forårsløg
Saftig hamburgerryg med smør og sauteret broccoli, blomkål og forårsløg

Prøv saftig hamburgerryg med sauteret grønt

Her får du en klassisk, nem og helt perfekt madopskrift på saftig hamburgerryg med smør og sauteret broccoli, blomkål og forårsløg

Ind imellem trækker jeg de gamle klassiske opskrifter frem i lyset, og giver dem et sundere twist. Forleden serverede jeg en klassisk kogt hamburgerryg med sauterede grøntsager.

En kogt hamburgerryg er super nem at lave, og ret svært at “splitte af”. Selvom det er ret nemt, får du alligevel en opskrift, du kan følge her. Du får også et par af nu mine bedste tips til at sikre dig, at du får lavet en saftig og lækker hamburgerryg hver gang.

 

Smør gør ikke altid din mad “usund” – det handler om mængden!

Brug restauranternes kokketrick: Forkæl dine skiver hamburgerryg med lidt smør inden servering. Det tilfører ganske vidst ekstra kalorier til hamburgerryggen, men smørret løfter også smagsoplevelsen på både hamburgerryg og grøntsager til næste niveau.

Smør kan nydes fremfor at forbydes. En sund vægtbalance fastholdes ved at nyde sunde mængder af alt det, du nyder, elsker og holder af at spise og drikke.

Det kræver tillid, tålmodighed og nysgerrighed at lære at nyde sunde mængder, men gevinsten er det hele værd. Du opnår nemlig mindre mad- og sundhedsstress, mere madro og få bedre styr på vægten i processen. Hvordan lyder det?

SE OGSÅ: SLIP DIN MADSTRESS, FÅ MADRO OG HOLDBART VÆGTTAB

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftig hamburgerryg med smør og sauteret broccoli, blomkål og forårsløg
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 800 gram hamburgerryg
  • 2 laurbærblade
  • 1 liter vand
  • 10 gram smør
Sauteret broccoli, blomkål og forårsløg
  • 8 forårsløg
  • ½ broccoli
  • ½ blomkål
  • 15 gram smør
Sådan gør du:
Sådan laver du en kogt hamburgerryg saftig og helt perfekt
  1. Grib en passende størrelse gryde, og læg hamburgerryggen og laurbærbladene i gryden. Fyld vand i gryden, indtil hamburgerryggen er dækket af vand.
  2. Bring vandet i kog. Når vandet koger, skrues der ned på middel til lav varme. Lad hamburgerryggen simrekoge i 20 minutter under låg.
  3. Efter 20 minutter tages gryden af varmen. Hamburgerryggen skal nu have lov at trække i vandet i yderligere 25 minutter, hvorefter den tages op, skæres ud i skiver og forkæles med lidt smør.
Sådan laver du sauteret broccoli, blomkål og forårsløg
  1. Skyl blomkål, broccoli og forårsløg. Skær bunden af forårsløgene og snit blomkål og broccoli i mindre buketter.
  2. Ønsker du, at grøntsagerne er helt møre og ikke har bid, så kan du koge dem i 5 minutter inden de sauteres. Må grøntsagerne gerne have lidt bid, så gå videre til sauteringen nedenfor.
  3. Smelt smørret på en stor pande ved middel varme. Tilsæt blomkål, broccoli og forårsløg til panden og sauter det i 5-10 minutter.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here