SLIP DIN MADSTRESS, FÅ MADRO OG HOLDBART VÆGTTAB

SLIP DIN MADSTRESS, FÅ MADRO OG VÆGTTAB

Mange lider af madstress og sundhedsstress i en en sådan grad, at det saboterer sandsynligheden for vægttab og mere kropslig velvære

Madstress og sundhedsstress eller forvirring kan spænde ben for dig både mentalt, fysisk og social, hvis ikke du tager styringen hjem til dig selv (og arbejder med det – selvom det kan være svært).

Nogle gange er de alt for mange (og ofte konfliktende) madregler, der er styrende for, om vi spiser rigtigt eller forkert, sundt eller usundt, godt eller skidt osv.

Andre gange er vi forvirret og usikre på, hvad der er sandt og falsk i mad- og sundhedsdebatten, hvorfor det er umuligt for os at navigerer “rigtigt”.

Hvad er målestokken egentlig for succes, og hvad skal være afgørende for, om vi er en succes eller fiasko, når det handler om at spise sundt?

Det er i hvert fald ikke en enkeltstående fødevare, madtype eller ingrediens, der kan afgøre om vi lykkes og får succes eller bliver overvægtige, fede og får fiasko.

 

Hvordan opnår du mindre mad- og sundhedsstress og mere madro?

Desværre, påvirkes vi over alt af påstande, om hvad der er rigtig og forkert at spise, sundt og usundt og godt og skidt at spise, hvis du da vil lykkes med at komme i bedre form, få styr på vægten og opnå holdbart vægttab.

Men denne sort/hvid og enten/eller tænkning til mad og spisning, vil oftest efterlade dig i et minefelt, der er umuligt at navigere “rigtigt” i.

Når mange så oven i købet har tendens til at dulme “forkerthed”, “fejl” og “fiaskoer” med mere mad, så kan de “forkerte”, “usunde” og “dårlige” madvalg nemt lede til endnu mere spisning, fordi “du jo alligevel har fejlet”.

Jeg håber videoen vil hjælpe dig godt videre i det gode liv.

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

Please enter your comment!
Please enter your name here