Opskrift på kylling med bacon og ost
Smag den bedste opskrift på kylling med bacon og ost (pikantost flødeost) i ovn eller airfryer
Jeg har lavet kylling på tusindevis af forskellige måder, og min ubetingede favoritopskrift på kylling er denne her. Man siger jo, at bacon er verdens bedste krydderi, og det kan der være noget om – i hvert fald er bacon med til at gøre kyllingen her til ren gudespise.
En anden fordel ved denne favoritopskrift på kyllingbryst er, at du står med en skøn foodprep mulighed for kyllingen er i høj grad både køle, fryse og genopvarmningsegnet.
PRØV OGSÅ: Kyllingbryst med pikantost, bacon og blandet salat
Forbered gerne en stor portion kylling til nemme måltider
Du kan derfor med fordel forberede en stor portion saftig kyllingbryst med cremet pikantost og sprød bacon til nemme livretter senere hen. Jeg varmer blot de forberedte kyllingbrystfileter op i mikroovnen i cirka 2-3 minutter – og bling, så er de klar!
Server evt. med en god portion færdigsnittet salat med dressing, så har du et fantastisk måltid klar på rekordtid – i en travl hverdag, weekend eller på dage, hvor du hverken har tid, lyst eller mulighed for de store køkkenmæssige udfoldelser.
PS. Airfryer opskriften til kylling med bacon og ost findes slutningen af opskriften nedenfor.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor”
- 1000 gram kyllingbryst filet
- 75 gram flødeost (jeg brugte Buko pikant)
- 125 gram bacon i skiver
- Salt
- Peber
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Del hvert kyllingbryst i to med mindre brystfileterne er meget små. Lav et snit fra siden i hver af kyllingestykkerne, og fordel pikant flødeosten i hver af de snittede "lommer". Krydr med salt og peber.
- Halver baconstrimlerne og fordel baconen på hver af de pikantostfyldte kyllingbrystfileter, så overfladen af kyllingestykkerne dækkes med bacon.
- Anbring de baconsvøbte kyllingestykker på en bradepande eller i et ildfast fad. Sæt bradepanden eller fadet i ovnen, og tilbered kyllingen i 25-30 minutter, hvorefter kyllingen er klar til servering.
- Indstil din airfryer på 200 grader, følg fremgangsmåden i opskriften ovenfor, men forvent en kortere tilberedningstid i airfryer, som blot vil være på cirka 18-20 minutter.
- Kernetemperaturen i kyllingebrystet skal være 75 grader, hvis du bruger stegetermometer.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]