Kyllingbryst med cremet pikantost og sprød bacon

Kyllingbryst med cremet pikantost og sprød bacon » Nem opskrift
Kyllingbryst med cremet pikantost og sprød bacon » Nem opskrift

Mundvandsprovokerende kyllingbryst

Prøv min saftige, nemme og lækre madopskrift på kyllingbryst med cremet pikantost og sprød bacon » Helt fantastisk velsmagende

Jeg har lavet kylling på tusindevis af forskellige måder, og min ubetingede favoritopskrift på kylling er denne her. Man siger jo, at bacon er verdens bedste krydderi, og det kan der være noget om – i hvert fald er bacon med til at gøre kyllingen her til ren gudespise.

En anden fordel ved denne favoritopskrift på kyllingbryst er, at du står med en skøn foodprep mulighed for kyllingen er i høj grad både køle, fryse og genopvarmningsegnet.

Forbered gerne en stor portion kylling til nemme måltider

Du kan derfor med fordel forberede en stor portion saftig kyllingbryst med cremet pikantost og sprød bacon til nemme livretter senere hen. Jeg varmer blot de forberedte kyllingbrystfileter op i mikroovnen i cirka 2-3 minutter – og bling, så er de klar!

Server evt. med en god portion færdigsnittet salat med dressing, så har du et fantastisk måltid klar på rekordtid – i en travl hverdag, weekend eller på dage, hvor du hverken har tid, lyst eller mulighed for de store køkkenmæssige udfoldelser.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Kyllingbryst med cremet pikantost og sprød bacon » Nem opskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Pikantostfyldt kyllingbryst
  • 1000 gram kyllingbryst filet
  • 75 gram flødeost (jeg brugte Buko pikant)
  • 125 gram bacon i skiver
  • Salt
  • Peber
Sådan gør du:
Sådan laver du pikantostfyldt kyllingbryst
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Del hvert kyllingbryst i to med mindre brystfileterne er meget små. Lav et snit fra siden i hver af kyllingestykkerne, og fordel pikant flødeosten i hver af de snittede "lommer". Krydr med salt og peber.
  3. Halver baconstrimlerne og fordel baconen på hver af de pikantostfyldte kyllingbrystfileter, så overfladen af kyllingestykkerne dækkes med bacon.
  4. Anbring de baconsvøbte kyllingestykker på en bradepande eller i et ildfast fad. Sæt bradepanden eller fadet i ovnen, og tilbered kyllingen i 25-30 minutter, hvorefter kyllingen er klar til servering.

 

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here