Saftige farserede porrer med sprød bacon » Klassisk madopskrift

Saftige farserede porrer med sprød bacon » Klassisk madopskrift
Saftige farserede porrer med sprød bacon » Klassisk madopskrift

Saftige farserede porrer med sprød bacon

Prøv min lette og lækre madopskrift på saftige farserede porrer med sprød bacon » En klassisk livret der flår i smagsløgene

Hermed slår jeg et slag for, at den farserede porre ikke ender i glemmebogen. Det er synd og skam, hvis de gode gamle madklassikere ikke holdes i live. Godt set! Jeg har nemlig droppet rasp-paneringen, og det indrømmer jeg gerne.

Rasp-paneringen er droppet i den bedste mening, fordi den suger en helt masse fedstof under stegningen. Ja, det smager himmelsk, men det gør også den farserede porrer til en vild kaloriebombe. Det er ikke nødvendigt, for de smager skønt uden.

Endvidere ønsker nogle at holde kulhydratmængden nede i livrettet, mens andre har glutenallergi osv. Farsen er til gengæld peppet op med lidt sprød bacon, som er valgfrit. Du kan naturligvis undlade baconen, hvis du ønsker at spare kalorierne.

 

Hvilket tilbehør passer godt til farserede porrer?

Sidst jeg lavede det saftige, baconfyldte farserede porrer, var knoldselleri i sæson, og jeg serverede derfor de farserede porrer med knoldsellerirøsti og en smagfuld blandet salat!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Saftige farserede porrer med sprød bacon » Klassisk madopskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 500 gram hakket kalv- og svinekød
  • 1 æg
  • 1 stort løg
  • 100 gram bacon i tern
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • 1 bouillonterning opløst i 0,1 dl (meget lidt) kogende vand (svin eller okse)
  • 2 porrer
Sådan gør du:
  1. Tag en stor pande og lad baconternene stege sprøde ved middel til høj varme.
  2. Når baconternene er sprød, lægges de til afkøling på en tallerken. Lad noget af baconfedtet blive på panden, da farserede porrer stegt i baconfedt smager fantastisk.
  3. Skyl, rens og snit porrerne i seks lige store aflange stykker på cirka 5-7 centimeter.
  4. Grib en passe størrelse gryde eller kasserolle, og kog de seks porrestykker i cirka 10 minutter tildækket af vand.
  5. Snit eller hak løget meget fint, og bland det i en skål med kalv- og flæskefarsen, æg, sprøde bacontern, bouillon og peber.
  6. Afkøl de kogte porrestykker under koldt vand, og pres efterfølgende overskydende vand ud af stykkerne.
  7. Farser nu hver af porrestykkerne med din blandede flæskefars.
  8. Jeg synes, det er nemmest ved at placere en portion fars i din ene håndflade, lægge et porrestykke ovenpå på farsen, og derpå anbringe endnu en portion blandet fars ovenpå porrestykket. Form herefter farsen i et jævnt lag omkring porrestykkerne.
  9. Giv panden med baconfedt middel til høj varme, og steg hver af de farserede porrer i baconfedtet i cirka 8-10 minutter. Vend dine farserede porre undervejs så de steges ensartet.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her