Sprøde ovnbagte knoldselleri-basilikumsrøsti – Low-Carb tilbehør

Sprøde ovnbagte knoldselleri-basilikumsrøsti - Low-Carb tilbehør
Sprøde ovnbagte knoldselleri-basilikumsrøsti - Low-Carb tilbehør

16 Røsti / 4 Personer

Hands-on tid:  10min – Total tid:  30min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Små smagfulde mundfulde…

Nemt og lækkert Low-Carb tilbehør, som helt sikkert er blandt mine personlige favoritter.

De sprøde herligheder egner sig utroligt godt som tilbehør til gæstemaden. Du kan nemlig med fordel forberede dine smagfulde røsti i god tid inden gæsterne ankommer.

Husk blot at tænde for ovnen 20-30 minutter, før I de små knoldselleri-basilikumsrøsti skal serveres til resten af jeres lækre mad.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprøde ovnbagte knoldselleri-basilikumsrøsti - Low-Carb tilbehør
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 1 knoldselleri
  • 2 æg
  • 3 tsk kokosolie eller smeltet/klaret smør
  • ½ potte frisk basilikum eller tilsvarende i tørret
  • 1,5 tsk hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
Tilberedning
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Tag en skarp kniv og fjern skrællen på knoldselleriet. Skær knoldselleriet i mindre stykker, så det kan gå i din foodprocessor.
  3. Riv knoldselleristykkerne i din foodprocessor. Vælg et størrelse mellem eller lille rivejern. Knoldselleristykkerne kan alternativt rives i hånden på et almindeligt rivejern.
  4. Bland knoldselleriet, æg, hakket frisk basilikum, kokosolie/klaret smør, salt og peber.
  5. Grib en passende håndfuld at knoldselleriblandingen, pres væden godt ud, og tryk mængden igennem en ringform(cirka 5-7 cm) og ned på en bradepande.
  6. Gentag processen indtil du har lavet cirka 16 flotte runde knoldselleri-basilikumsrøsti på en bageplade.
  7. Bag dine knoldselleri-basilikumsrøsti i ovnen, i cirka 10 minutter, hvorefter røstiene vendes og bages i yderligere 10 minutter til de er godt sprøde og gyldne.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here