
Prøv knoldselleri-basilikumsrøsti som tilbehør
Her får du tilbehørsopskriften på sprøde ovnbagte knoldselleri-basilikumsrøsti » Nyd grøntsagstilbehør i små smagfulde mundfulde…
Nemt og lækkert grøntsagstilbehør, som helt sikkert er blandt mine personlige favoritter.
De sprøde herligheder egner sig utroligt godt som tilbehør i mange madsammensætninger, samt udgør en flot anretning tilbehørsmæssigt til fx gæstemad.
Forbered fx dine smagfulde knoldselleri-basilikumrøsti i god tid, inden gæsterne ankommer, så du får frigivet tid og overskud til at tage dig af dine skønne gæster.
Husk blot at tænde for ovnen cirka 30 minutter, før du ønsker at servere de små, lækre og sprøde knoldselleri-basilikumsrøsti – Voila, så kan du og gæsterne ellers nyde maden.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 1 knoldselleri
- 2 æg
- 3 tsk kokosolie eller smeltet/klaret smør
- ½ potte frisk basilikum eller tilsvarende i tørret
- 1,5 tsk salt
- Friskkværnet sort peber
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Tag en skarp kniv og fjern skrællen på knoldsellerien. Skær knoldsellerien i mindre stykker, så det kan gå i din foodprocessor.
- Riv knoldselleristykkerne i din foodprocessor. Vælg et størrelse mellem eller lille rivejern. Knoldselleristykkerne kan alternativt rives i hånden på et almindeligt rivejern.
- Bland knoldsellerien, æg, hakket frisk basilikum, kokosolie/klaret smør, salt og peber.
- Grib en passende håndfuld at knoldselleriblandingen, pres væden godt ud, og tryk mængden igennem en ringform(cirka 5-7 cm) og ned på en bradepande.
- Gentag processen indtil du har lavet cirka 16 flotte runde knoldselleri-basilikumsrøsti på en bageplade.
- Bag dine knoldselleri-basilikumsrøsti i ovnen, i cirka 10 minutter, hvorefter røstiene vendes og bages i yderligere 10 minutter til de er godt sprøde og gyldne.
Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet
LCHF | PALEO | LOW-CARB
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –