Saftige hakkebøffer på sprød spidskålssalat med spicy tacosovs

Saftige hakkebøffer på sprød spidskålssalat med spicy tacosovs
Saftige hakkebøffer på sprød spidskålssalat med spicy tacosovs

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Simpelt, smagfuldt og saftigt…

Jeg er IKKE fan af tørstegt kød. Jeg elsker derimod mørt og saftigt kød – hvem gør iøvrigt ikke det? Derfor har jeg gennem tiden tillært mig en del tips, tricks og teknikker til at klare kødtilberedningen på fornuftig vis, så jeg stort set altid får saftige og lækre resultater!

I opskriften her deler jeg en teknik til tilberedning af hakkebøffer, som jeg godt tør love dig, vil give dig væsentligt mere saftige hakkebøffer end du er vandt til.

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftige hakkebøffer på sprød spidskålssalat med spicy tacosovs
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Hakkebøfferne
  • 1000 gram hakket oksekød
  • 1 løg
  • 1 terning oksebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sot peber
  • + evt. andre favoritkrydderier
  • 1 smule fedtstof fx smør (Brug evt. slip-let pande, og spar kalorier)
Spidskålssalaten mm.
  • 1 stort spidskål
  • 400 gram haricots verts bønner
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 håndfuld små tomater
  • 1 glas tacosovs af valgfri styrke
Tilberedning
Sådan laver du hakkebøfferne
  1. Giv en pande høj varme.
  2. Bland hakket oksefars, fintsnittet løg, bouillon, salt og peber i en skål.
  3. Form 8 hakkebøffer af oksefarsen, og steg bøfferne ved høj varme i 4-5 minutter på hver side.
  4. Tag hakkebøfferne af panden, og pak dem ind i to lag stanniol. Lad dem færdigtilberede i stanniolen i cirka 10 minutter.
Sådan laver du den sprøde spidskålssalat
  1. Blancher haricots verts bønnerne ad tre omgange med kogende vand.
  2. Riv spidskålet i fine strimler på dit mandolinjern eller snit det fint med en kniv.
  3. Riv også peberfrugten i skiver på mandolinjernet, og bland herefter spidskål, haricots verts bønner og peberfrugt, og anret en portion salat på fire tallerkener.
  4. Fordel tacosovsen over de fire salatanretninger. Fordel så de små halve tomater, og top af med en til to hakkebøffer per tallerken.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here