Saftige hakkebøffer på sprød spidskålssalat med spicy tacosovs

Saftige hakkebøffer på sprød spidskålssalat med spicy tacosovs
Saftige hakkebøffer på sprød spidskålssalat med spicy tacosovs

Har du lyst til saftige hakkebøffer?

Prøv min simple og smagfulde opskrift på saftige hakkebøffer på sprød spidskålssalat med spicy tacosovs » Nem opskrift på hakkebøffer!

Jeg er IKKE fan af tørt kød. Jeg elsker derimod mørt og saftigt kød. Derfor har jeg gennem tiden tillært mig forskellige tips, tricks og teknikker til at klare kødtilberedningen på fornuftig vis, så jeg stort set altid får saftige og lækre resultater!

I opskriften, deler jeg en teknik til tilberedning af hakkebøffer, som jeg godt tør love dig, vil give dig væsentligt mere saftige hakkebøffer end du er vandt til.

PS. tricket kan også bruge til at gøre dine frikadeller mere saftige.

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftige hakkebøffer på sprød spidskålssalat med spicy tacosovs
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Hakkebøfferne
  • 1000 gram hakket oksekød
  • 1 løg
  • 2 terning oksebouillon opløst i 0,2 dl (meget lidt) kogende vand
  • ½ tsk friskkværnet sot peber
  • + evt. andre favoritkrydderier
  • 10 gram smør (Brug evt. slip-let pande, og spar kalorier)
Spidskålssalaten mm.
  • 1 stort spidskål
  • 400 gram haricots verts bønner
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 håndfuld små tomater
  • 1 glas tacosovs af valgfri styrke
Sådan gør du:
Sådan laver du hakkebøfferne
  1. Giv en pande høj varme.
  2. Bland hakket oksefars, fintsnittet løg, bouillon, salt og peber i en skål.
  3. Form 8 hakkebøffer af oksefarsen, og steg bøfferne ved høj varme i 4-5 minutter på hver side.
  4. Tag hakkebøfferne af panden, og pak dem ind i to lag stanniol. Lad dem færdigtilberede i stanniolen i cirka 10 minutter.
Sådan laver du den sprøde spidskålssalat
  1. Blancher haricots verts bønnerne ad tre omgange med kogende vand.
  2. Riv spidskålet i fine strimler på dit mandolinjern eller snit det fint med en kniv.
  3. Riv også peberfrugten i skiver på mandolinjernet, og bland herefter spidskål, haricots verts bønner og peberfrugt, og anret en portion salat på fire tallerkener.
  4. Fordel tacosovsen over de fire salatanretninger. Fordel så de små halve tomater, og top af med en til to hakkebøffer per tallerken.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here