Super saftige paprika-frikadeller med rød peber og havsalt

Super saftige paprika-frikadeller med rød peber og havsalt
Super saftige paprika-frikadeller med rød peber og havsalt

Prøv mine saftige paprika-frikadeller

Uhm, sikke en fantastisk frikadelleopskrift på super saftige paprika-frikadeller med rød peber og havsalt » måske din nye favorit?

Ja, jeg er helt med på, at nogle vil føle sig udfordret her: “INGEN SKAL PILLE VED MIN FRIKADELLEOPSKRIFT – BASTA” …og det er naturligvis okay 🙂

Til alle jer andre, som gerne vil udfordre jeres smagsløg og frikadelle-smagsvaner, er her en opskrift, som jeg i høj grad kan anbefale jer at prøve af.

Jeg elsker selv en ganske almindelig dansk frikadelleopskrift, som den mormor nøje fulgte hver eneste gang menuen stod på frikadeller i det gamle hjem. Men det er også sundt, at vi udfordrer vores smagsløg ind i mellem.

Giv frikadelleopskriften en chance med en af mine lækre tilbehørsopskrifter. Find alle tilbehørsopskrifterne i menuen eller snup en af følgende:

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Super saftige paprika-frikadeller med rød peber og havsalt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 1000 Gram hakket kalv- og svinekød
  • 1 æg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 lille løg
  • 2 terninger (valgfri) bouillon opløst i 0,1 dl (meget lidt) kogende vand
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 1 tsk paprika
  • 25 gram smør til stegning
  • Server med et drys Havsalt / Flagesalt (farsen får salt fra bouillonen)
Sådan gør du:
  1. Skræl og snit løget fint. Skyl og snit peberfrugten fint.
  2. Bland hakket kalv- og svinekød med æg, fintsnittet løg, bouillon, fintsnittet rød peberfrugt, paprika og peber.
  3. Rør frikadellefarsen grundigt igennem med håndkraft eller en grydeske. Farsen må gerne være en smule våd i det.
  4. Giv en stegepande høj varme, og lad smørret smelte. Anvend evt. en ekstra pande, så alle frikadellerne kan steges på en gang.
  5. Mens smørret smelter formes paprika-frikadellerne med en spiseske, og lægges ned i det varme smør på panden.
  6. Steg paprika-frikadellerne ved høj varme i cirka 3-4 minutter på hver side.
  7. Tag paprika-frikadellerne af panden, pak dem ind i stanniol, og lad dem hvile i 5 min inden servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here