Saftige paprika-frikadeller med rød peber og havsalt » Favorit

Saftige paprika-frikadeller med rød peber og havsalt » Favorit
Saftige paprika-frikadeller med rød peber og havsalt » Favorit

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Uhm, de er go’e…

Ja, jeg er helt med på, at nogle af jer, vil føle jer udfordret her. “INGEN SKAL PILLE VED MIN FRIKADELLEOPSKRIFT – BASTA” …og det er naturligvis okay 🙂

Til alle jer andre, som gerne vil udfordre jeres smagsløg og frikadelle-smagsvaner, så er her en opskrift, som jeg i høj grad kan anbefale jer at prøve af 😉

Jeg elsker selv en ganske almindelig dansk frikadelleopskrift, ligesom den mormor nøje fulgte hver eneste gang menuen stod på frikadeller i det gamle hjem, men det er sundt, at vi udfordrer os selv – også når det gælder smagsløgene.

Giv opskriften en chance, og server den med en af de mange lækre tilbehørsopskrifter du finder her på siden. Skal menuen på plads nu, så snup en af følgende:

» Del gerne den lækre opskrift med dine venner og bekendte…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Super saftige paprika-frikadeller med rød peber og havsalt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 1000 Gram hakket kalv- og svinekød
  • 1 æg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 lille løg
  • 2 terninger bouillon opløst i 0,1 dl kogende vand (høns eller okse)
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 1 tsk paprika
  • 25 gram smør til stegning
  • Server med et drys Havsalt / Flagesalt (farsen får salt fra bouillonen)
Tilberedning
  1. Skræl og snit løget fint. Skyl og snit peberfrugten fint.
  2. Bland hakket kalv- og svinekød med æg, fintsnittet løg, bouillon, fintsnittet rød peberfrugt, paprika, salt og peber.
  3. Rør frikadellefarsen grundigt igennem med håndkraft eller en grydeske. Farsen må gerne være en smule våd, men kan jævnes med 1-2 spsk pofiber (eller havregryn - ikke LCHF).
  4. Giv en pande høj varme, og lad smørret smelte. Anvend evt. en ekstra pande, så alle frikadellerne kan steges på en gang.
  5. Mens smørret smelter formes paprika-frikadellerne med en spiseske, og lægges ned i det varme smør på panden.
  6. Steg paprika-frikadellerne ved høj varme i cirka 3-4 minutter på hver side.
  7. Tag paprika-frikadellerne af panden, pak dem ind i stanniol, og lad dem hvile i 5 min inden servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here