Saftige ovnbagte asparges med sprød bacon » Favorit tilbehør

Saftige ovnbagte asparges med sprød bacon » Favorit tilbehør
Saftige ovnbagte asparges med sprød bacon » Favorit tilbehør

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Simpelt & super lækkert…

Baconsvøbte asparges er mulighvis det lækreste tilbehør, du nogensinde har smagt. De er super nemme at lave, og så smager de pragtfuldt.

Ud over at være et særdeles skønt tilbehør til utroligt mange lune anretninger, så smager de baconvøbte asparges fortrinligt kolde, og fungerer godt som “krydderi” i lækre salater.

Tip! Suppler gerne den grønne del af dit måltid op med fx en skøn salat, og anvend de baconsvøbte asparges som en særlig lækker snack-del af måltidet. De smager fantastisk, men indeholder naturligvis en del kalorier qua tilberedningen sammen med bacon 😉

Pssst… Jeg ved de baconsvøbte asparges er simple. Simple opskrifter er ofte også de bedste opskrifter, fordi de fleste har tendens til at række ud efter nemme, hurtige og lette madløsninger, når hverdagen er presset og overskuddet til madlavning er minimalt.

Er du mest til store forkromede madløsninger, eller søger du mest inspiration til de sunde, nemme og hurtige madløsninger? – Smid din kommentar nedenfor… 😉

Hvem vil du forkæle med denne lækre opskrift?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftige ovnbagte asparges med sprød bacon » Favorit tilbehør
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 500 gram grønne asparges
  • 250-300 gram bacon i strimler (2-3 pakker a' 125 gram)
Tilberedning
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skyl de grønne asparges, og knæk den nederste ende af bunden. Det nederste del af stokken, kan ofte være træg, hvorfor det er en god ide at fjerne den.
  3. Halver aspargesene til cirka 10 centimeter lange stykker. Halver herefter alle baconstrimlerne, og svøb en baconstrimmel omkring aspargesene i bundter af to.
  4. Læg de baconsvøbte asparges af på en bageplade beklædt med bagepapir.
  5. Sæt bagepladen ind midt i ovnen, og bag de baconsvøbte asparges cirka 20 minutter, til baconen er sprød.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here