Scrambled eggs » Røræg med brunchpølser, sprød bacon og champignon

Scrambled eggs » Røræg med brunchpølser, sprød bacon og champignon
Scrambled eggs » Røræg med brunchpølser, sprød bacon og champignon

Prøv scrambled eggs til brunch og morgenmad

Vil du lave en lækker brunch eller morgenmad, så byd på scrambled eggs » Røræg med brunchpølser, sprød bacon og champignon

Her får du min bedste opskrift på scrambled eggs – også kaldes røræg med brunchpølser, sprød bacon og champignon. Morgenmads- og brunchklassikeren over dem alle sikrer dig den perfekte morgenmads- og brunchoplevelse.

Giv dig selv, familien, partneren eller dine skønne gæster smagsforkælelse der flår i mundvandet. En klassiker der passer perfekt til morgenbordet og brunch. 

Æg er en af de mest næringsrige fødevarer vi kan komme i nærheden af. Æg indeholder alle essentielle næringsstoffer, med undtagelse af vitamin C. Blommen indeholder derfor størstedelen af næringsstofferne, mens hviden er rig på protein af høj kvalitet.

Jamen, er pølser og bacon ikke meget fedende? 

De fleste fødevare KAN være fedende, hvis vi indtager for store mængder af dem. Pointen er, at ingen fødevare i sig selv er fedende – det er kalorieoverskud der feder. Intet behøver derfor være forbudt, hvis vi lære at styre mængderne – og nyder sunde mængder.

Både pølserne, baconen, æggeblommerne i opskriften her er energitætte madvalg, men det betyder IKKE de skal gøres forbudt. De kan fint indtages i sunde mængder, mens vi får eller holder styr på vægten. Vejen til et holdbart vægttab går gennem sunde mængder.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Scrambled eggs » Røræg med brunchpølser, sprød bacon og champignon
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 6 æg
  • 1-2 spsk piskefløde (eller mælk for færre kalorier - kan undlades)
  • 125 gram bacon (1 pakke)
  • 250 gram friske champignoner eller 1 glas champignoner i skiver
  • 6 - 8 brunchpølser
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber (gerne friskkværnet)
  • evt. en dusk frisk purløg (smager himmelsk sammen med æg)
Sådan gør du:
Sådan laver du scambled eggs med brunchpølser, bacon og champignoner:
  1. Steg baconskiverne sprøde på en pande ved middel til høj varme (ca. 3-5 minutter på hver side).
  2. Hæld det meste af det overskynde stegefedt fra baconen til side i en skål. Steg herefter brunchpølserne og skiveskårne champignoner det tilbageværende baconfedt på panden.
  3. Vend pølser og champignoner jævnligt gennem cirka 5 minutter, hvorefter begge dele tages af panden.
  4. Tilføj 2 tsk baconfedt til panden (af det resterende baconfedt, du hældte til side i en skål). Evt. resterende baconfedt kan blot hældes bort.
  5. Slå æggene ud på panden. Tilsæt fløde, salt og peber og rør i de næste 3 minutter rundt i æggemassen med flad grydeske eller madspartel.
  6. Stop! Tag dine scramled eggs af varmen, mens æggemassen stadigvæk mangler en smule for at sætte sig helt. Eftervarmen og en sidste omrøring inden servering, sikrer dig perfekt scramled eggs.

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here