DIN SHOPPINGTURS HYGGEVANER GØR DIG OVERVÆGTIG

SHOPPINGTURENS HYGGEVANER GØR DIG OVERVÆGTIG
SHOPPINGTURENS HYGGEVANER GØR DIG OVERVÆGTIG

Pakker du shoppingturen ind i fedende kalorier?

Hvilke hyggevaner er en fast del af din shopping- og indkøbstur, og spænder de mon ben for dit vægttab og din vægtbalance?

ER DET SNART (IGEN) TID TIL EN SHOPPINGTUR ? Det behøver ikke KUN være din bankkonto, du takserer hårdt på shippingturen – dine hyggevaner på shoppingturen, kan også i høj grad taksere din vægt hårdt over tid.

Kalorieforskellen på en masse små “bedre” valg og en ubetænksom “go-with-the-flow” tilgang er typisk ret stor (og meget tung på badevægten over tid).

De fleste af os har blinde vinkler i vores liv. Valg, vaner og handlinger, som vi ikke lægger synderligt meget mærke til, før vi ser, mærker og føler deres konsekvenser på vægten.

Vi kan efterhånden pakke alt ind i kalorier fra spise-, drikke og hyggevaner, men er din vægt og kropslige velvære på afveje, så stop op! Med lidt omtanke og smartere valg kan fx shoppingturen gennemføres og hyggen bibeholdes for meget færre kalorier.

Oplever du pt. ikke vægtbalance og kropslig glæde, velvære og balance, så vil endnu en kalorierig shopping tur med veninderne KUN dulme din smerte kortvarigt.

Tag styringen (tilbage) i dit liv – ét skridt ad gangen!

LÆS OGSÅ: VÆLGER DU TYPISK MAD ELLER SØVN, NÅR DU ER TRÆT?

 

Nærmest ubevist, er bestemte valg, vaner og handlinger bare blevet en fast del af dine shopping- og indkøbsture med vennerne.

Du har glædet dig til shoppingturen med veninden, og I skyder som altid turen i gang med en sund smoothie. Efter en times hård shopping, trænger i til at sidde ned. I finder som altid et lækkert sted, hvor de servere smagfuld latte med kage til.

Shoppingturen fortsættes i nogle flere timer, og klokken nærmer sig spisetid. Ofte når sulten egentlig ikke rigtigt at melde sig efter kaffe-kageslabberaset, men I afslutter altid med at spise sammen. Derfor gør I som altid, og spiser en omgang energitæt junk.

En super hyggelig venindetur er fuldendt, og I glæder jer allerede til næste uge, hvor I skal afsted igen. I skal i øvrigt på venindetur i biffen på lørdag, hvor i også skal hygge sammen.

Det er sjældent, at en shoppingtur – bare er en shoppingtur. Ligesom en helt almindelig biograftur – typisk IKKE bare handler om at se filmen osv.

Vi bestemmer i bund og grund selv, hvad vi forbinder med en shopping- eller biograftur. Er hyggeturene skredet fra dig/jer. Indeholder de en hel del mad- og drikkevalg undervejs? Så er det måske på tide at tage styringen tilbage – gerne sammen!

LÆS OGSÅ: Prøver du (også) at fixe din træthed med energidrikke?

 

Hvem kender du der gir’ den fuld gas på sin shoppingtur?

Del gerne indlægget med din hyggeglade ven eller veninde, der er med til at give den fuld gas på turenes kalorieindtag. Jeg vil invitere dig til, at tale højt om udfordringen, og dine krops- og vægtmæssige mål, så I kan spille hinanden bedre, mens I hygger jer sammen.

Gennem årene, har jeg oplevet, at opfordre mennesker til at tage snakken med vennerne og veninderne. Og langt de fleste gange, har de selv samme venner eller veninder faktisk gået med de samme ønsker i tankerne – uden at sige det højt.

Tag styringen (tilbage) i dit liv. Spil hinanden bedre. Tag snakken – også selvom den kan være svær. Hjælp dig selv og andre til at lykkes bedre i det gode liv.  

SE OGSÅ: SPISER DU (OFTE) UOPMÆRKSOMT? » SÅ RISIKERER DU…

 

FÅ STYR PÅ SHOPPINGTUREN

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her