FÆRRE OVERSPRINGSHANDLINGER OG MERE MOTIVATION

SPRINGER DU OFTE OVER?

Overspringshandlinger og manglende motivation er to benspændere for at nå mål og lykkes med positive forandringer i livet.

Uanset om vi ønsker mere fordybelse, højere produktivitet eller bedre resultater, så er overspringshandlinger og en haltende motivation to kæmpe udfordringer, de fleste mennesker slå med.

Vores verden “bimler” og “bamler”, og mennesker trækker i os fra højre og venstre, og forstyrrelser og overspringshandlinger står i kø overalt.

Her ud over kan vi opleve en dalende motivation, fordi vi egentlig ikke har styr på vores dybereliggende motivation og drivkræfter.

  • Vi kan ikke kontrollere livets “støj” og forstyrrelser 100%, men vi kan optimere vores omgivelserne.
  • Vi kan sandsynligvis ikke undgå overspringshandlinger helt, men vi kan minimere mængden af dem og sandsynligheden for det sker.
  • Vi kan ikke være topmotiverede hele tiden, men vi kan sørge for at motivationen er dyb og meningsfuld, så den er stærkest mulig.

Videoen her, er en invitation til at tage styringen i dit liv, skabe det rette mindset og designe optimale omgivelser, så du sikrer dig de mest optimale betingelser for at lykkes med dine mål i livet.

Overspringshandlinger og manglende motivation er to store benspændere for at nå mål og lykkes med positive forandringer i livet. Denne video er DEL 1 af 2, for optimale omgivelser og det rette mindset er også vigtigt for at kunne nå vores mål og ønskede resultater i livet.

SE HER: DEL 2: SKAB DET RETTE MINDSET, NÅ MÅL OG FÅ RESULTATER

 

Se del 2 af 2 fra miniserien via linket herover

Del 2 handler om, hvordan du skaber det rette mindset og fastholder det ad flere veje. Du bliver også klogere på hvordan dine omgivelser enten er hæmmende eller fremmende for at skabe det rette mindset, nå dine mål og opnå de resultater, du ønsker i livet.

SE OGSÅ: UNDGÅ OVERSPRINGSHANDLINGER, OG FÅ DET TIL AT SKE

SE OGSÅ: MINIMER OVERSPRINGSHANDLINGER OG NÅ DINE MÅL

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her