NÅ DINE MÅL MED INDKØBSLISTEN SOM SUCCESSTRATEGI

LÆR AT SÆTTE MÅL OG NÅ DEM

De fleste kan nå i mål og lykkes med en indkøbsliste – også selvom der skal købes mange varer. Her er indkøbslisten din successtrategi

Uanset om det drejer sig om at opnå et holdbart vægttab, skabe din egen karriere eller at få handlet ind til en festlig lejlighed, så kræver det flere skridt for at lykkes.

At nå i mål, kræver altså en lang række målrettede handlinger.

Når du foretager dig større indkøb, gør du formentligt allerede brug af en indkøbsliste, så du undgår at være selvkritisk, fordi du glemte alverdens ting, korrekt? Lister med helt konkrete punkter virker altså ret godt til at lykkes.

SE OGSÅ: UNDGÅ AT OPLEVE FLERE FIASKOER OG FÅ MERE SUCCES

 

Uklarhed spænder ofte ben for at lykkes

Du tænker måske: “Jeg vil tabe mig”, “Jeg vil spise sundere”, “Jeg vil dyrke mere motion” osv., og så handler det ellers bare om at gøre et eller andet i den retning eller hvad?

Nej, ovenstående er et fint udgangspunkt, men lang fra tilstrækkeligt. Udgangspunktet ovenfor fortæller kun overfladisk, hvad du vil, men ikke hvad du helt konkret skal gøre, hvor og hvornår det skal finde, samt hvordan fremdrift i din hverdag ser ud.

Når en liste med konkrete punkter eller trin igen og igen hjælper dig til at lykkes med dine indkøb, hvorfor er det så, du forventer, at livet andre mål kan fixes på autopilot?

Jo bevares, optimisme er fantastisk. Men optimisme alene er sjældent den bedste løsning til at skabe fremskridt, nå i mål og opnå resultater i livet!

SE OGSÅ: DETTE ER VIGTIGERE END MOTIVATION OG VILJESTYRKE

 

Invester i at skabe klarhed og konkrete handlinger

Hvis du er seriøs omkring at forandre og forbedre dit liv, så invester mere tid i at planlægge, klarlægge og konkretisere din vej til målet!

Start med slutningen, som den amerikanske bestsellerforfatter Stephen Covey har skrevet om i sin mest succesfulde bog: “7 Gode vaner”. Start med målet og planlæg baglæns.

Vær nysgerrig. Hvad skal du gøre for at rykke dig tættere mod dit mål – hver år, hver måned, hver dag, hver time osv.?

  • Forandring og forbedring sker ikke uden handling.
  • Det er sjældent nemt, men det bliver det ikke umuligt af!
  • Gør “projektets” trin nemmere at overskue, og tag skridt i den rigtige retning.

Selv små fremskridt, er fremskridt. Du skal have tiden til at arbejde for dig, din krop og dine mål i livet, fremfor det modsatte.

SE OGSÅ: SPÆNDER DU SELV BEN FOR DINE MÅL OM ET BEDRE LIV?

 

Drop din selvkritik, og vær din egen bedste ven

Det er vigtigt at være sin egen bedste ven, fordi det hjælper med at opbygge et stærkt og positivt forhold til dig selv, din krop og din rejse mod dine mål i livet.

Når du er din egen bedste ven, viser du dig selv kærlighed, accept og respekt på samme måde, som du ville gøre for en ven. Dette kan give dig større selvtillid og selvværd, og hjælpe dig med at tage bedre beslutninger og tackle udfordringer mere effektivt.

At handle på de gode råd, du ville give en ven, er også vigtigt, fordi det hjælper dig med at tage ansvar for dit eget liv og opretholde din egen glæde, velvære og livskvalitet.

Hvis du kan se, hvad der er bedst for en ven, kan du også se, hvad der er bedst for dig selv. Ved at følge dine egne råd, viser du dig selv omsorg og respekt, og hjælper dig selv med at nå dine mål, skabe positive fremskridt og opnå forbedring i livet.

Handling taler højere end ord. Omsæt dine gode råd, mål og slagplaner til handling i den virkelige verden. Gør det med holdbare indsatser, for det giver dig holdbare resultater.

SE OGSÅ: SÆT REALISTISKE MÅL OG FORVENTNINGER TIL HELE ÅRET

 

FÅ STYR PÅ DINE MÅL I LIVET

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her