Smagfulde blomkålsrösti med friskhakket persille og havsalt

Smagfulde blomkålsrösti med frisk persille og havsalt » Sundt tilbehør
Smagfulde blomkålsrösti med frisk persille og havsalt » Sundt tilbehør

Prøv smagfulde blomkålsrösti som tilbehør

Her får du tilbehørsopskriften på smagfulde blomkålsrösti med friskhakket persille og havsalt » Server sundere tilbehør til din mad

Tilbehørsopskriften er måske en smule anderledes, end hvad du er vandt til, men de smagfulde blomkålsrösti er lækre som tilbehør til din mad. Fyld din krop med en masse sunde grøntsager, der mætter godt og smager så fuglene synger!

Jeg bliver fortsat overrasket og inspireret af nye og spændende måder at anvende blomkål på. For at se alle de inspirerende blomkålsopskrifter, jeg indtil nu har udviklet, kan du altid blot søge på “blomkål” i søgefeltet. Tryk her nu, for at se blomkålsopskriferne.

Lov mig at servere de smagfulde blomkålsrösti for dine børn. Hvem ved, måske vil de elske dem, og så har du endnu en måde, at få flere grøntager i dine børn (og dig selv). Smagen af blomkål er i øvrigt slet ikke gennemtrængende, hvis du sidder og tænker på det.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Smagfulde blomkålsrösti med frisk persille og havsalt » Sundt tilbehør
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
 • 1 blomkål
 • 1 stort dusk frisk persille
 • 2 æg
 • 1 tsk havsalt eller almindeligt salt
 • 1 tsk peber (gerne friskkværnet)
 • 25 gram smør til stegning på pande (for færre kalorier - vælg ovntilberedning)
Sådan gør du:
 1. Skyl, rens snit blomkålen groft, så blomkålsstykkerne kan køres en tur igennem foodprocessoren mellemste rivejern. Har du ikke en foodprocessor, kan blomkålen rives på et rivejern med håndkraft.
 2. Rens og snit persillen. Bland persillen og den revne blomkål(blomkålsrisene) i en skål med to hele æg, salt og peber.
Sådan pandesteger du dine smagfulde blomkålsrösti
 1. Smelt smørret på en stor pande ved middel til høj varme.
 2. Fordel blomkålsblandingen, som når du laver frikadeller. Tryk dine blomkålsrösti tilpas flade, og lad dine rösti stege til de er gyldne på den ene side.
 3. Herefter vendes dine rösti, så de steges gyldne på den anden side.
Sådan ovntilbereder du dine smagfulde blomkålsrösti (spar smør, og reducer kalorier)
 1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
 2. Fordel blomkålsblandingen med mellem i passende klatter på 2-3 bageplader beklædt med bagepapir.
 3. Tryk dine blomkålsrösti tilpas flade, og lad dine rösti, og sæt bagepladerne ind i den forvarmede ovn. Bag dine blomkålsrösti i 15-20 minutter, hvorefter de vendes og bages i yderligere 15 minutter.
 4. Når alle dine blomkålsrösti er gyldne, tages de ud af ovnen, og sættes til afkøling.

 Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

7 KOMMENTARER

  • Hej Katrine, fik du stegt dine blomkålsrösti helt sprøde på den ene side, før du forsøgte at vende dem?

   Kan du have lavet dem lidt store i det? I så fald vil de blive noget svære at vende, hvorfor de kan ende med at falde fra hinanden.

   Jeg kan høre du også har prøvet ekstra husk og æg – super godt tænkt, hvis du føler at “dejen” skal jævnes lidt.

   Det svært at sige, hvad der præcist har drillet, jeg håber dog ovenstående kan give dig mod på at prøve igen 😉

   Ha’ det fantastisk

 1. Her er mine bedste tips til at give dig succes med tilberedning af blomkålsrösti 😉

  – Sørg for at anvende godt med smør.

  – Lav dine blomkålsrösti mine, så er de nemmere at vende.

  – Læg dem ikke for tæt op af hinanden, så kan du nemmer få spartlen ind under röstiene.

  – Sørg for at stege dem god sprøde på den ene side, før de vendes, så er det meget nemmere.

  – Anvend en bred spartel til at vende röstiene med.

  – Giv evt. dine blomkålsrösti lavere varme i længere tid.

  – Tildæk evt. panden i halvdelen af stegetiden med låg eller stanniol. Det vil stråle varmen ned på den utilberedte side, så den sætter sig lidt, hvilket gør dem nemmere at vende.

  – Forsøg dig frem med lidt flere loppefrøskaller(husk)

  – Anvend evt. en nyere slip let pande.

  Rigtig god fornøjelse og super god dag!

 2. Jeg har lavet hele portionen på en gang som en æggekage vendt den på et stort låg havde ingen persille kom så et hakket løg i

Please enter your comment!
Please enter your name here