Smør-sauterede champignoner » Prøv en nem og lækker tilbehørsopskrift

Smør-sauterede champignoner
Smør-sauterede champignoner

Prøv smør-sauterede champignoner som tilbehør

Her får du en nem og lækker tilbehørsopskrift, der passer til de fleste af dine livretter » Specielt opskrifter med okse, gris og lam.

Smør-sauterede champignoner er ikke bare nemme at lave, men også super smagfulde. En utrolig lækker tilbehørsopskrift, der passer til mange forskellige livretter.

Svampe i madlavningen er en ret lækker ingrediens, hvis du spørger mig. Bl.a. fordi, champignoner og andre svampe suger smag, saft og kraft til sig, og tilføre måltidet umamismag fra øverste hylde.

Slip kreativiteten løs, og nyd umamismag fra øverste hylde

Slip kreativiteten løs og lad champignonernes (og andre svampes) naturlige evne til at suge forskellige smage til sig ske i din madlavning. Tilføj alverdens forskellige krydderier, krydderurter, vine, citrussafter og meget andet til dit svampetilbehør.

Champignoner mætter faktisk ret godt, grundet deres høje indhold af proteiner, vitaminer, mineraler og fibre. Dermed er champignons en rig kilde til sunde næringsstoffer. Her får du blot en enkelt måde, at lave smagfulde champignoner som tilbehør.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Smør-sauterede champignoner » Prøv en nem og lækker tilbehørsopskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 500 gram hele champignons
  • 1 terning bouillon fx okse opløst i 0,1 dl kogende vand (ja, meget lidt)
  • 10 gram smør
  • ½ tsk friskkværnet peber
  • 1 sjat Rødvin (hvis du alligevel har en åben flaske)
Sådan gør du:
  1. Rens champignonerne for jord og skær bunden af stokken af.
  2. Giv en stor pande høj varme, og lad smørret smelte. Tilføj champignonerne, når smørret er brunet af, og steg dem i cirka 5 minutter under jævnlig omrøring.
  3. Efter 5 minutter, skrues der ned til lav varme. Tilføj bouillonen, peber, samt en sjat rødvin, hvis du har. Du kan også tilføje friske eller tørrede krydderurter efter smag og behag.
  4. Lad dine smør-sauterede champignoner simre-koge i yderligere 5 minutter, hvorefter de er klar til servering sammen med resten af måltidet.
  5. Hvis du har anvendt en sjat vin under tilberedningen af champignonerne, kan du jo nyde et lille glas rødvin til måltidet – Skål 😉

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here