Smørbagte knoldselleri fritter

Smørbagte knoldselleri fritter
Smørbagte knoldselleri fritter

4 Person

Hands-on:  10min – Total tid:  45min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Her får du et sundt alternativ til almindelige kartoffel pommes frites. Anvend fx tilbehøret til koteletter, kylling, steak osv. Knoldsellerifritterne smager skønt, og så de ekstremt nemme at lave…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!
– Ha’ det skønt til vi ses…
5 from 1 reviews
Smørbagte knoldselleri fritter
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 1 helt Knoldselleri
  • 25 - 50 g smør, klaret smør eller olivenolie
  • Salt og Peber
Tilberedning
  1. Skær overfladen af knoldselleriet rent, halver det og snit knoldselleri fritterne ud i passende størrelser.
  2. Klar smøret eller anvend olivenolie, og pensel knoldfritterne på alle sider, mens de ligger på en bradepande.
  3. Alternativt kan du tage en stor frysepose og blande knoldfritter og klaret smør/olivenolie i posen. Ryst posen godt og fordel knoldsellerifritterne på bradepanden.
  4. Krydder knoldfritterne med salt og peber.
  5. Tænd ovnen på 160 grader varmluft og giv knoldfritterne ca. 30 - 40 minutter, alt efter hvilken finish du ønsker.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

BOOST DIN PERFORMANCE med knivskarpe strategier til at præstere bedre overalt i livet, smart HIIT motion og rigtig mad, der sikrer dig et højt energiniveau og en optimal fedtforbrænding!

Følg UPGRADED på Facebook, Instagram, Youtube, Twitter og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet nedenfor…

[mc4wp_form id=”1719″]

Så får du alle de fedeste genveje til øget din produktivitet, lækre opskrifter på rigtig mad, tricks til optimeret fedtforbrænding og smartere træning! 

UPGRADED – BOOST DIN PERFORMANCE

Vil du gerne have mere GRATIS indhold? Så giv UPGRADED dit “LIKE” 🙂

1000 tak for opbakningen!

Johnny Christensen – UPGRADED.DK

Please enter your comment!
Please enter your name here