Spejlæg med bønner, tomater og squashpasta med saltmandler

Spejlæg med bønner, tomater og squashpasta med saltmandler
Spejlæg med bønner, tomater og squashpasta med saltmandler

Elsker du også spejlæg?

Prøv denne sunde, nemme og lækre hverdagsopskrift på spejlæg med dampede bønner, tomat og squashpasta med saltmandler » Favorit

På dage hvor din frokost eller aftensmaden gerne må klares kvikt – og samtidig gerne må give dig godt med point på sundhedskontoen, så er denne opskrift fantastisk at have i baghånden.

Her får du et mættende måltid, som er smask fuld af vitaminer, mineraler, fibre, proteiner, og sunde fedtkilder fra bl.a. de sprøde mandler og de solgule æggeblommer.

Opskriften tager udgangspunkt i, du har færdiglavede saltmandler. Har du ikke saltmandler klar, kan du bruge almindelige mandler eller følge opskriften her:

Sprøde saltristede mandler – Perfekt til salat og til lommesnacks på farten

Når du ser et måltid som dette, tænker du måske, at måltidet ikke egner sig til madpakken eller til at have med på farten. Men måltidet kan sagtens tages med på farten, for det hele kan forberedes på forhånd, for det smager også lækkert, når det nydes koldt.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spejlæg med dampede bønner, tomat og squashpasta med saltmandler
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
  • 2-4 æg
  • 1 håndfuld haricots verts bønner (frost eller friske)
  • 2 tomater
  • ½ squash
  • 5 saltmandler (find opskriften i teksten ovenfor)
  • Salt
  • Peber
Sådan gør du:
Sådan laves bønnerne
  1. Fyld en kasserolle med 1 centimeter vand, og bring vandet i kog.
  2. Hæld haricots verts bønnerne i vandet, og fra det koger, dampkoges bønnerne i 3 minutter, hvorefter vandet hældes fra.
Sådan laves spejlæggene
  1. Mens vandet til bønnerne bringes i kog, giver du en slip let pande høj varme.
  2. Slå æggene ud på panden, og der skrues ned på middel varmen, hvorefter spejlæggene steges i 4-5 minutter.
Sådan laves squashpastaen med saltmadler og tomat
  1. Grib dit juliennejern, spiralizer eller anden strimmelmaskine, og riv strimler af squashen.
  2. Anret den færdige squashpasta på en tallerken med saltmandler, snittet tomat, de dampede haricots verts bønner og de smilende spejlæg.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here