Spejlæg med dampede bønner, tomat og squashpasta med saltmandler

Spejlæg med dampede bønner, tomat og squashpasta med saltmandler
Spejlæg med dampede bønner, tomat og squashpasta med saltmandler

Prøv spejlæg med grønt

I en tavl hverdag er sunde, nemme og lækre livretter ofte at foretrække. Lav fx spejlæg med dampede bønner, tomat og squashpasta med saltmandler, så den sunde balance holdes – selv i en travl hverdag!

På dage hvor din frokost eller aftensmaden gerne må klares kvikt og samtidig gerne indeholde et ekstra skud grøntsager, så er denne opskrift rar at have i baghånden.

Her får du et mættende måltid, som er smask fuld af vitaminer, mineraler, fibre, proteiner, samt en tilpas mængde fedt fra de sprøde mandler og de solgule æggeblommer.

Opskriften tager udgangspunkt i, du har for-lavede saltmandlerne. Har du ikke lige saltmandlerne klar, kan du anvende almindelige mandler eller følge opskriften her:

Sprøde saltristede mandler – Perfekt til salat og til lommesnacks på farten

Når du ser et måltid som dette, tænker du måske, at måltidet ikke egner sig til madpakken eller til at have med på farten. Jeg mener nu sagtens at måltidet kan tages med på farten, for det hele kan forberedes på forhånd og blot nydes på farten afkølet eller genopvarmet.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spejlæg med dampede bønner, tomat og squashpasta med saltmandler
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
  • 2-4 æg
  • 1 håndfuld haricots verts bønner (frost eller friske)
  • 2 tomater
  • ½ squash
  • 5 saltmandler (find opskriften i teksten ovenfor)
  • Salt
  • Peber
Sådan gør du:
Sådan laves bønnerne
  1. Fyld en kasserolle med 1 centimeter vand, og bring vandet i kog.
  2. Hæld haricots verts bønnerne i vandet, og fra det koger, dampkoges bønnerne i 3 minutter, hvorefter vandet hældes fra.
Sådan laves spejlæggene
  1. Mens vandet til bønnerne bringes i kog, giver du en slip let pande høj varme.
  2. Slå æggene ud på panden, og der skrues ned på middel varmen, hvorefter spejlæggene steges i 4-5 minutter.
Sådan laves squashpastaen med saltmadler og tomat
  1. Grib dit juliennejern, spiralizer eller anden strimmelmaskine, og riv strimler af squashen.
  2. Anret den færdige squashpasta på en tallerken med saltmandler, snittet tomat, de dampede haricots verts bønner og de smilende spejlæg.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

 

Bliv sundere, stærkere og gladere, mens du nyder rejsen! Start dit onlineforløb her
Bliv sundere, stærkere og gladere, mens du nyder rejsen! Start dit onlineforløb her

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here