Spicy oksesteak-spinatsalat med peberfrugt, tomat og tacosovs

Spicy oksesteak-spinatsalat med peberfrugt, tomat og tacosovs
Spicy oksesteak-spinatsalat med peberfrugt, tomat og tacosovs

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 15min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Spicy, simpelt og sundt…

Nu tænker du nok “Den er meget simpel den opskrift!” …og du har helt ret. Netop derfor er opskriften genial at hive frem i en travl hverdag, hvor du hverken har tid, lyst eller overskud til at lave de helt store køkken-kunstner!

Jeg møder mange der af forskellige grunde ikke ønsker at stå i køkkenet ret meget. Dette har for en del af dem resulteret i “lidt for mange” og “lidt for hurtige” løsninger gennem tiden, som over tid har resulteret i, at de nu står med en udfordring.

Udfordringen er kommet snigende gennem måneder eller år, og pludseligt går det op for de skønne mennesker at garderoben strammer om kroppen grunden en vægtøgning.

Når jeg i min coaching har fornøjelsen af at hjælpe de skønne mennesker som har denne slags udfordring, så handler det om at skabe bedre levevaner, og typisk finder vi sammen 3 nemme madfavoritter, de kan hive frem henholdvis morgen, middag og aften.

Klienten gør sig simpelthen nogle enkle planlægningstanker om, hvordan de nemt, hurtigt og fornuftigt kan træffe bedre madvalg – selv når livet er travlt og giver modstand! Når situationen så opstår, hvor de ikke gider lave mad, har de en handlingsplan klar.

Det er blot en enkelt effektiv strategi til at imødekomme dårlige madvalg, forbedre vaner og skabe forandringer – der holder!

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spicy oksesteak-spinatsalat med peberfrugt, tomat og tacosovs
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser
  • 125-200 grams tykstegsbøf
  • 1 rød snackpeber
  • 3-4 snack tomater
  • 3-4 spsk tacosovs - valgfri styrke
  • 2 håndfulde friske spinatblade
  • 1 klat smør
  • OBS. LCHF/KETO - Ønsker du mere fedt, så giv anretningen en sjat olivenolie
Tilberedning
  1. Giv en pande høj varme. Lad smøret smelte, og steg bøffen i 3-5 min på hver side. Krydder bøffen med salt og peber undervejs i stegningen, hvorefter du lader den hvile 5 minutter inden udskæring.
  2. Skyld spinatbladene, peberfrugten og tomaterne. Snit peberfrugt og tomater og anret begge dele på en bund af spinat.
  3. Fordel tacosovsen over salaten. Skær tynde skiver af bøffen og top anretningen af med skiverne.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Få inspirerende tips og ideer til at skabe det gode liv!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram

 
 


Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

 

Er det tid til at skabe forandringer - der holder?

Johnny Christensen

Johnny Christensen

Online Coach & Livsstilsdesigner

Please enter your comment!
Please enter your name here