JO, DET GØR EN STOR FORSKEL » SKAB VÆGTTAB – DER HOLDER!

SKAB VÆGTTAB – DER HOLDER!

Jo, det gør en stor forskel, at du laver små vane- og livstilsændringer – over tid. Skab flere holdbare ændringer og et vægttab – der holder!

Over alt blæses vi bagover af, at hvis noget skal ske, forandres og ændres, så skal det gå stærkt, hurtigt, ske intenst, være hård osv. for at skabe resultater!

Ja måske, hvis du er ude efter hurtige resultater, MEN…

Hvis vi reelt set er ude efter holdbare resultater og varige vane- og livsstilsændringer, så er snakken ofte en helt anden. Men desværre sælger de mange fancy buzzwords flere planer, programmer, kosttilskud og mere stødførende ragelse der giver dig six-pack.

At gøre brug af tilgange der er hurtige, drastiske, intense, hårde osv. øger risikoen markant for at ende med fiasko. Hvilket vi ikke ønsker! Enig?

SE OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

 

Hvorfor drastiske vane og livsstilsændringer sjældent virker

Fordi vi ikke får vores hjerne med på forandringen. Fordi vaneændring tager tid og gentagelse. Fordi alle ovennævnte buzzwords er uholdbare i en travl hverdag, hvor vil gøre alt på én gang i en i forvejen travl hverdag!

Små skridt gør en forskel stor forskel

En halv kanelsnegl er bedre end en hel og sandsynligvis en mere holdbar ændring end forbud mod at nyde bare lidt, når du ønsker vægttab.

Typisk skaber forbud, restriktion og alt for strikse madregler store afsavn, utilfredsstillet hungren efter (indsæt selv fristelse) og i sidste ende ofte en rebelskhed og et oprør mod de hårde, intense, drastiske og hurtige forsøg på at ændre mad-, motions- og livsstilsvaner.

Jeg håber, du finder videoen og mine pointer hjælpsomme?
(Skriv gerne nedenfor, og hvis videoen hjælper dig, så del den gerne)

 

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here