Spidskålswrap med tuncreme, sprødstegt bacon og fritterede champignons

Spidskålswrap med tuncreme, sprødstegt bacon og fritterede champignons
Spidskålswrap med tuncreme, sprødstegt bacon og fritterede champignons

1 Personer

Hands-on:  10min – Total tid:  15min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Nemme & lækre opskrifter…

Jeg får hele tiden efterspørgsler på at udgive flere nemme, hurtige og lækre frokost- og madpakkeideer. Det er noget der hitter hos de fleste, specielt i en travl hverdag, hvor tid til madlavning ikke får allerhøjeste prioritet.

Pssst… Alle ved at bacon er verdens bedste krydderi. Lige efter følger champignons, fritteret i fedtet fra sprødstegt bacon, jeg er ret sikker på de fleste er enige? 😀 

TIP! Suppler med fordel måltidet op med en stor portion blandet salat, dampet broccoli, haricots verts bønner eller tilsvarende grønt. Bliver måltidet for stort til en person, kan du jo dele med din bedre halvdel, eller gemme en portion til dagen efter 😉

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spidskålswrap med tuncreme, sprødstegt bacon og fritterede champignons
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
  • 2-3 spidskålsblade
  • 1 dåse tun i vand
  • 2-3 spsk creme fraiche (jo lavere fedtprocent, des færre kalorier)
  • 50 gram bacon
  • 1 glas champignons
  • 1 skvæt citronsaft
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • + Tilføj gerne et ordentligt skud grøntsager som tilbehør
Sådan gør du:
  1. Skær baconstykkerne i tern og steg dem sprøde på en pande ved middel varme.
  2. Når bacon stykkerne er sprøde, tages de af panden.
  3. Dræn champignonerne for vand, og fritter dem til de er gyldne, i det tilbageværende baconfedt, ved middel varme.
  4. Dræn tunen for vand, og bland tunen i en skål med creme fraiche, salt, peber, citronsaft og halvdelen af det sprødstegte bacon, samt halvdelen af de fritterede champignons.
  5. Fordel fyldet i 2-3 spidskålsblade, og fold bladene om fyldet til faste spidskålswraps. Er bladende for sprøde til at folde, kan de blancheres eller koges i 1 minut.
  6. Nyd dine spidskålswraps med resten af det sprødstegte bacon og de fritterede champignons.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here