Spidskålswrap med tuncreme, sprødstegt bacon og fritterede champignons

Spidskålswrap med tuncreme, sprødstegt bacon og fritterede champignons
Spidskålswrap med tuncreme, sprødstegt bacon og fritterede champignons

1 Personer

Hands-on:  10min – Total tid:  15min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Flere nemme, hurtige og lækre opskrifter…

Jeg får hele tiden efterspørgler på at udgive flere nemme, hurtige og lækre frokost- og madpakkeideer. Det er noget der hitter hos de fleste, specielt i en travl hverdag, hvor tid til madlavning ikke får aller højeste prioritet.

Pssst… Alle ved at bacon er verdens bedste krydderi. Lige efter følger champignons, fritteret i fedtet fra sprødstegt bacon, jeg er ret sikker på de fleste er enige? 😀 

TIP! Suppler med fordel måltidet op med en stor portion blandet salat, dampet broccoli, haricots verts bønner eller tilsvarende grønt. Bliver måltidet for stort til en person, kan du jo dele med din bedre halvdel, eller gemme en portion til dagen efter 😉

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spidskålswrap med tuncreme, sprødstegt bacon og fritterede champignons
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser
  • 2-3 spidskålsblade
  • 1 dåse tun i vand/olie
  • 1 dl creme fraiche 38% (18% kan fint anvendes)
  • 100 gram bacon
  • 1 glas champignons
  • 1 skvæt citronsaft
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
  • + Tilføj gerne et ordentligt skud grøntsager som tilbehør
Tilberedning
  1. Skær baconstykkerne i tern og steg dem sprøde på en pande ved middel varme.
  2. Når bacon stykkerne er sprøde, tages de af panden.
  3. Dræn champignonerne for vand, og fritter dem til de er gyldne, i det tilbageværende baconfedt, ved middel varme.
  4. Dræn tunen for vand eller olie, og bland tunen i en skål med creme fraiche, salt, peber, citronsaft, samt halvdelen af det sprødstegte bacon og halvdelen af de fritterede champignons.
  5. Fordel fyldet i 2-3 spidskålsblade, og fold bladene om fyldet til faste spidskålswraps.
  6. Nyd dine spidskålswraps med resten af det sprødstegte bacon og de fritterede champignons.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here