Spinatsalat med grønkål, spidskål, peberfrugt, champignon og mandler

Spinatsalat med grønkål, spidskål, peberfrugt, champignon og mandler
Spinatsalat med grønkål, spidskål, peberfrugt, champignon og mandler

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 15min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Sprudlende og super sund…

Man snakker om, vi først og fremmest spiser med øjnene? Præcis derfor giver det fantastisk god mening, at bruge tid på at sætte en flot og farverig salat sammen til din mad.

Jeg anvender meget ofte friske spinatblade som hovedbestanddel i mine salater, og forleden kastede jeg ved et tilfælde et blik på salaterne på UPGRADED.DK. Jeg konstaterede at der faktisk ikke var en eneste salatopskrift vis hovedbestanddel var frisk spinat.

Anyway, nu ved du at jeg er flittig forbruger af friske spinatblade i mine grønne anretninger. Så der er god grund til at få skrevet flere grønne spinat-opskrifter.

Lad os skyde starten til spinat-udvidelsen igang med denne skønne salatopskrift 😉

Tip! Det er i sig selv et knald-hamrende godt tip, at gøre flotte farverige salater til en del af ethvert godt måltid. Dagens tip går dog mere på, at opfordre dig til at opbygge dine salater i lag, og anrette salaternes forskellige lag på et flotte, flade fade i stedet for skåle.

Tricket giver efter min mening et flottere look på dine salater – Voila!

Hvem vil du forkæle med denne lækre opskrift?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spinatsalat med grønkål, spidskål, peberfrugt, champignon og mandler
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4-6
 
Ingredienser
  • 200 gram frisk babyspinat (skyllet)
  • 100 gram snittet grønkål
  • 100 gram snittet spidskål
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 dåse champignon eller 1 håndfuld friske skåret i skiver
  • 1 toppet spsk græskarkerner
  • 10-15 mandler
  • 1 fingerdrys flagesalt (kan undlades)
Tilberedning
  1. Grib en pande og sauter champignonerne ved høj varme i 4-5 minutter.
  2. Bland og anret spinatbladene, grønkålen og spidskålen på et stor fad.
  3. Snit peberfrugt i tern eller strimler, og fordel peberfrugten på salatfadet.
  4. Top salatfadet af med sauteret champignoner, mandler, græskarkerner og et drys flagesalt.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here