
Lækker spinatsalat med grønkål
Prøv en sprudlende og super sund spinatsalat med grønkål, spidskål, peberfrugt, champignon og mandler som tilbehør
Man snakker om, vi først og fremmest spiser med øjnene? Præcis derfor giver det god mening, at bruge tid på at sætte en flot og farverig salat sammen til din mad.
Jeg anvender meget ofte friske spinatblade som hovedbestanddel i mine salater, og forleden kastede jeg ved et tilfælde et blik på salaterne her på siden. Jeg konstaterede faktisk at der ikke var en eneste salatopskrift vis hovedbestanddel var frisk spinat.
Derfor er der nu en god grund til at få skrevet flere grønne spinat-opskrifter til dig, så du også kan blive flittig forbruger af friske spinatblade dine salater og grønne anretninger.
Lad os skyde starten til spinat-udvidelsen i gang med denne salatopskrift.
Tip! Det er i sig selv et knald-hamrende godt tip, at gøre flotte farverige salater til en del af ethvert godt måltid. Prøv derfor at opbygge dine salaters forskellige lag på flotte, flade fade i stedet for dybe skåle.
Sådan får du efter min mening det flotteste look på dine skønne salater!
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 200 gram frisk babyspinat (skyllet)
- 100 gram snittet grønkål
- 100 gram snittet spidskål
- 1 rød peberfrugt
- 1 dåse champignon eller 1 håndfuld friske skåret i skiver
- 1 toppet spsk græskarkerner
- 10-15 mandler
- 1 fingerdrys flagesalt (kan undlades)
- Grib en pande og sauter champignonerne ved høj varme i 4-5 minutter.
- Bland og anret spinatbladene, grønkålen og spidskålen på et stor fad.
- Snit peberfrugt i tern eller strimler, og fordel peberfrugten på salatfadet.
- Top salatfadet af med sauteret champignoner, mandler, græskarkerner og et drys flagesalt.
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
– Bon appétit –