Spinatsalat med spidskål, peberfrugt, champignoner og mandler

Spinatsalat med spidskål, peberfrugt, champignoner og mandler kopier
Spinatsalat med spidskål, peberfrugt, champignoner og mandler kopier

Nyd en lækker spinatsalat som tilbehør

Prøv en sprudlende og super sund opskrift på spinatsalat med grønkål, spidskål, peberfrugt, champignoner og mandler som tilbehør til maden

Eksperterne snakker om, vi først og fremmest spiser med øjnene? Præcis derfor giver det mening, at bruge tid på flotte og farverige salater, ikke sandt?

Jeg anvender ret ofte friske spinatblade som hovedbestanddel i mine salater. Forleden kastede jeg tilfældigt et blik på mine salatopskrifter på LEVBEDRE.DK og konstaterede at der faktisk ikke var en eneste salatopskrift vis hovedbestanddel var frisk spinat.

Det har givet mig en god grund til at dele flere grønne spinat-opskrifter med dig, så du også kan blive flittig forbruger af friske spinatblade i dine salater og grønne anretninger.

Lad os skyde starten til spinat-udvidelsen i gang med salatopskriften her.

Det er i sig selv et knald-hamrende godt tip, at gøre salater flotte, farverige og indbydende, og sådan gør du det helt konkret. Opbyg dine salater lag for lag, fremfor at rode det hele sammen, og gør det på flotte, flade fade i stedet for dybe skåle.

Sådan får du efter min mening det flotteste look på dine skønne salater!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spinatsalat med spidskål, peberfrugt, champignoner og mandler
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4-6
 
Ingredienser:
  • 200 gram frisk babyspinat (skyllet)
  • 100 gram snittet grønkål
  • 100 gram snittet spidskål
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 dåse champignon eller 1 håndfuld friske skåret i skiver
  • 1 toppet spsk græskarkerner
  • 10-15 mandler
  • 1 fingerdrys flagesalt (kan undlades)
Sådan gør du:
  1. Grib en pande og sauter champignonerne ved høj varme i 4-5 minutter.
  2. Bland og anret spinatbladene, grønkålen og spidskålen på et stor fad.
  3. Snit peberfrugt i tern eller strimler, og fordel peberfrugten på salatfadet.
  4. Top salatfadet af med sauteret champignoner, mandler, græskarkerner og et drys flagesalt.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here