Smagfuld sprødstegt flæsk med havsalt
Nem, sprød og lækker favoritopskrift på sprødstegt flæsk med havsalt og skøn blandet salat med dressing » Velbalanceret livret!
Måske bliver danskernes favoritspise, udfordret af denne noget sundere variant?
Arrrrh, Okay… Jeg medgiver gerne, at stegt flæsk med kartofler og persillesovs smager fantastisk. Jeg er klar over, at du muligvis mener, at opskriften her, ikke kan sammenlignes med danskernes favoritspise, men bliv lige hængende…
Det kan nemlig være, at du også drømmer om at få styr på vægten? Med det mål for øje kan det være, du finder denne og mine mange andre opskrifter, indlæg og videoer interessante. Det kan lade sig gøre at nyde uden at forbyde, mens du lykkes!
Få strategier til at nyde uden af forbyde, mens du lykkes!
Lad dig gerne inspirere af over tusinde nemme opskrifter, motiverende peptalks, lærerige indlæg og inspirerende indlæg » Start din nye livsstil – i dag!
Hvis du fx ønsker en skøn omgang sprødstegt flæsk, så giver det mening at forbedre den typiske energifordeling en smule, hvis du samtidigt ønsker et holdbart vægttab. Tag fx et kig på tallerkenmodel i opskriften her, hvor den “fede” flæsk kombineres med salat.
LÆS OGSÅ: BLIV KLOGERE PÅ HVORDAN DU SPISER SOVS, MENS DU TABER DIG
Personligt jagter jeg, den knasende sprøde smagsoplevelse, som veltilberedt flæsk giver mig. Derfor passer det mig glimrende, at kombinere det sprøde og semi-fede flæsk, med en stor portion blandet salat.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 1 kg flæsk i skiver
- Havsalt
- Friskkværnet sort peber
- 100 gram spinat
- 100 gram spidskål
- 1 snackpeber
- 1 håndfuld små tomater
- 1 stor gulerod
- 1 spsk græskarkerner
- Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
- Beklæd en bageplade med bagepapir, og fordel flæskeskiverne på bagepapiret. Krydr flæsket godt med salt og friskkværnet sort peber.
- Sæt bradepanden i ovnen, og tilbered flæsket i 25 minutter, hvorefter de nu semi-sprøde flæskeskiver forsigtigt vendes rundt.
- Krydr den anden side af flæsket med salt og peber, og lad herefter flæsket tilberede i yderligere 15 minutter, til de er gyldne og sprøde.
- Skyl spinatbladende, tomat og snack-peberet. Snit spidskålet, snack-peberet og tomaterne. Skræl guleroden, og riv den i strimler med dit juliennejern.
- Top salaten af med græskarkerner, og server den evt. med dressing eller ekstra jomfru oliven olie.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]
Hejsa
Jeg forstår ikke at min vægt ikke kommer længere ned
Start 4/1 , vægt 114.5
30/1 , vægt 109.9
Spiser kød/fedt/grønt til hver måltid , ca 3 gange dagligt
Hvad mon der skyldes det lille vægttab ?
Hejsa Lisbeth…
Vægttab handler om kalorieunderskud, og det har du været i nogen grad henover de første tre uger.
Vægttab handler mindre om hvilke opskrifter, og hvilken type mad du vælger at spise.
Alfa omega for vægt- og fedttab er, at du formår at skabe et kalorieunderskud.
1) Enten gennem et øget aktivitetsniveau og/eller i kombination med
2) Et modereret energiindtag gennem mad og drikke.
MINE BEDSTE RÅD: Sørg for at få meget mæthed pr kalorie.
Mit bedste tip er at centrere dine måltider om protein og masser af grøntsager. Moderer indtaget af fedt og andre energitætte fødevare, da det ofte er her et vægt- og fedttab saboteres
Sådan ved vi om, vi er på rette vej?
– Taber du dig, er du i kaloriemæssigt underskud.
– Tager du på, er du i kaloriemæssigt overskud.
– Står vægten stille, spiser du hvad der svarer til dit ligevægtsindtag.
Simpelt, men ikke altid let – hvilket er årsagen til at mange får brug for en hjælpende hånd i processen
Kontakt mig på Johnny@upgraded.dk, hvis du ønsker online coaching, og en skræddersyet successtrategi, der passer til dig og dit liv.
Jeg vil jeg hjælpe og støtte dig hele vejen, frem til du har den vægt/krop, du ønsker dig.
Ha’ en fortsat skøn dag Lisbeth