Sprødstegt flæsk med havsalt og skøn blandet salat med dressing

Sprødstegt flæsk med havsalt og skøn blandet salat med dressing
Sprødstegt flæsk med havsalt og skøn blandet salat med dressing

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 45min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Nem, sprød og lækker favoritspise…

Måske bliver danskernes favoritspise, udfordret af denne noget sundere variant?

Arrrrh, Okay… Jeg medgiver gerne, at stegt flæsk med kartofler og persillesovs er noget for sig. Jeg er klar over, at du muligvis mener, at opskriften her, ikke kan sammenlignes med danskernes favoritspise 😉

Hvor om alt er, kan du, hvis du ønsker det, nyde en skøn omgang sprødstegt flæsk i en noget bedre energimæssigt sammensat tallerkenmodel, ved at snuppe opskriften her.

Personligt jagter jeg, den knasende sprøde smagsoplevelse, som veltilberedt flæsk giver mig. Derfor passer det mig glimrende, at kombinere det sprøde og semi-fede flæsk, med en stor portion blandet salat.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprødstegt flæsk med havsalt og skøn blandet salat med dressing
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Sprødstegt flæsk
  • 1 kg flæsk i skiver
  • Havsalt
  • Friskkværnet sort peber
Salaten
  • 100 gram spinat
  • 100 gram spidskål
  • 1 snackpeber
  • 1 håndfuld små tomater
  • 1 stor gulerod
  • 1 spsk græskarkerner
Tilberedning
Sådan tilbereder du stegt flæsk
  1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir, og fordel flæskeskiverne på bagepapiret. Krydr flæsket godt med salt og friskkværnet sort peber.
  3. Sæt bradepanden i ovnen, og tilbered flæsket i 25 minutter, hvorefter de nu semi-sprøde flæskeskiver forsigtigt vendes rundt.
  4. Krydr den anden side af flæsket med salt og peber, og lad herefter flæsket tilberede i yderligere 15 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Sådan laver du den blandede salat
  1. Skyl spinatbladende, tomat og snack-peberet. Snit spidskålet, snack-peberet og tomaterne. Skræl guleroden, og riv den i strimler med dit juliennejern.
  2. Top salaten af med græskarkerner, og server den evt. med dressing eller ekstra jomfru oliven olie.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

2 KOMMENTARER

  1. Hejsa
    Jeg forstår ikke at min vægt ikke kommer længere ned
    Start 4/1 , vægt 114.5
    30/1 , vægt 109.9
    Spiser kød/fedt/grønt til hver måltid , ca 3 gange dagligt
    Hvad mon der skyldes det lille vægttab ?

    • Hejsa Lisbeth…

      Vægttab handler om kalorieunderskud, og det har du været i nogen grad henover de første tre uger.

      Vægttab handler mindre om hvilke opskrifter, og hvilken type mad du vælger at spise.

      Alfa omega for vægt- og fedttab er, at du formår at skabe et kalorieunderskud.

      1) Enten gennem et øget aktivitetsniveau og/eller i kombination med

      2) Et modereret energiindtag gennem mad og drikke.

      MINE BEDSTE RÅD: Sørg for at få meget mæthed pr kalorie.

      Mit bedste tip er at centrere dine måltider om protein og masser af grøntsager. Moderer indtaget af fedt og andre energitætte fødevare, da det ofte er her et vægt- og fedttab saboteres

      Sådan ved vi om, vi er på rette vej?

      – Taber du dig, er du i kaloriemæssigt underskud.

      – Tager du på, er du i kaloriemæssigt overskud.

      – Står vægten stille, spiser du hvad der svarer til dit ligevægtsindtag.

      Simpelt, men ikke altid let – hvilket er årsagen til at mange får brug for en hjælpende hånd i processen

      Kontakt mig på Johnny@upgraded.dk, hvis du ønsker online coaching, og en skræddersyet successtrategi, der passer til dig og dit liv.
      Jeg vil jeg hjælpe og støtte dig hele vejen, frem til du har den vægt/krop, du ønsker dig.

      Ha’ en fortsat skøn dag Lisbeth

Please enter your comment!
Please enter your name here