STRUKTUR ER VIGTIGT, MEN FLEKSIBILITET ER VIGTIGERE

STRUKTUR OG FLEKSIBILITET

Strukturer er typisk et hjælpsomt og vigtigt værktøj til at lykkes, men evnen til fleksibilitet er ofte vigtigere, når dit liv slår knuder!

Livet kører på skinner, indtil det ikke gør. Når vi oplever medgang i livet, har vi det, indtil vi møder modgang – sådan er livet for os alle. Årstiderne skifter. Omstændigheder skifter, og livets vindretninger skifter – igen og igen livet igennem.

Mit håb med artiklen og videoen, er at inviterer dig til at bruge “krystalkuglen” mere, og fremme din evne til at være fleksibel ift. dine gode vaner, når hverdagen og livet skifter fra at være “normal” og struktureret til at være “unormal” og ustruktureret.

Nogle gange er der medvind i sejlene, og andre gange strid modvind.

Det er selvsagt meget nemmere at holde ved det gode liv og sunde vaner i medgang end i modgang. Men det er ofte i modgangstider, hvor vi har allermest brug for gode, sunde og støttende vaners afledte effekter, og her er fleksibilitet ofte nøglen til at lykkes.

SE OGSÅ: DETTE ER VIGTIGERE END MOTIVATION OG VILJESTYRKE

 

Struktur er guld værd, men ikke alt

Struktur kan “bare” noget i forhold til at skabe, fremme og fastholde støttende de gode og sunde vaner, mønstre og handlinger, der er en del af vores “det gode liv”.

Men når livets vindretning skifter fra medvind til modvind, kan strukturens styrke blive til dens svaghed, hvis ikke vi evner og formår at tilpasse os løbende til livets flow. Struktur kan gøre os alt for fastlåste, når livet byder på uoptimale omstændigheder.

Nej, du skal ikke droppe struktur helt, men evne at øge dens fleksibilitet.

Når vores struktur i livet udfordres, vil fleksibilitet i vores fastholdelse af gode og sunde vaner ofte være en kærkommen færdighed. Strukturen skal omsættes, justeres og tilpasses – og mulighederne skal findes gennem fleksibel tænkning.

SE OGSÅ: HACK DIN MOTIVATION OG SKAB POSITIVE FORANDRINGER

 

Skab et fleksibelt mindset og lykkes bedre

Ja, det er så fint at levere 100%, når du kan, men at levere “noget” er stort set altid bedre end slet ikke at levere noget som helst. Fx er nogle få armbøjninger langt bedre end ingen træning og motion overhovedet, og du holder ved motionsvanen i et vis omfang.

Drop enten/eller tilgangen, når det spænder ben for dig i livet. 

Med fleksibel tænkning kan du formå at få det bedste ud af enhver situation, og tilpasse din struktur, plan, vaner osv. til livets skiftende omstændigheder, så du optimere dine muligheder for lykkes bedre i både medgang og modgang!

Fleksibel tænkning (og en vis tilpasningsdygtighed) er helt sikkert også en af de mest kærkomne ægteskabslige færdigheder til at sikre dig et langt og lykkeligt ægteskab!

Hvis indlægget hjælper dig, så del det gerne…

SE OGSÅ: SÆT FOKUS PÅ DET, DU KAN KONTROLLERE I DIN HVERDAG

 

FÅ STYR PÅ DIT MINDSET

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her