Super lækre æggemuffins med mozzarellaost og spinat » Madpakkeide

Super lækre æggemuffins med mozzarellaost og spinat » Madpakkeide
Super lækre æggemuffins med mozzarellaost og spinat » Madpakkeide

Prøv de super lækre æggemuffins

Æggemuffins med mozzarellaost og spinat fungerer både godt som et nemt, sundt og lækkert måltid » Genial opskrift som madpakkeide

Min liste over mad jeg er total fan af, er faktisk ved at være tæmmelig lang. Listen synes kun at blive længere dag for dag. De her lækre æggemuffins med mozzarellaost og spinat, er jeg altså også total fan af, og de er derfor også på min favoritliste.

De skønne æggemuffins smager fantastisk både varme, lune og kolde. Æggemuffins kan derfor anvendes som både morgen-, middags- og aftensmad, samt madpakkeide. Du kan forvente dig god mæthed, og spinaten sikrer dig et sundt skud grønt i farten.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Super lækre æggemuffins med mozzarellaost og spinat » Madpakkeide
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 10
 
Ingredienser:
  • 6 æg
  • 50 gram revet mozzarella
  • 1 løg
  • 3 klumper frossen spinat, som er optøet
  • 1 tsk salt
  • 2 knsp friskkværnet peber
  • Lidt olie eller smør til opsmøring
  • 10 stk Muffinsforme i papir + muffinsbageplade eller faste stanniol forme
Sådan gør du:
  1. Start med at tænde for ovnen på 160 grader varmluft / 180 grader almindelig ovn.
  2. Blend eller pisk æg, mozzarellaost, løg, salt og peber sammen til en æggedej.
  3. Smør alle muffinsformene med olie eller smør, og placer dem i de faste forme af stanniol eller i en muffinsbageplade, så æggedejen ikke flyder ud af muffinsformene.
  4. Hæld æggedej i dine muffinsforme, og stop cirka 1 centimeter fra kanten. Fordel en passende mængde optøet spinat i hver af muffinsformenes æggedej. Pres spinaten lidt ned i æggedejen.
  5. VIGTIGT: Fylder du for meget æggedej i formene, vil dejen flyde ud over kanten under bagningen, da dine æggemuffins hæver en del op.
  6. Bag dine æggemuffins i ovnen i cirka 20-25 minutter til de er gyldenbrune.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here