Super lækre æggemuffins med mozzarellaost og spinat » Madpakkeide

Super lækre æggemuffins med mozzarellaost og spinat » Madpakkeide
Super lækre æggemuffins med mozzarellaost og spinat » Madpakkeide

Prøv de super lækre æggemuffins

Æggemuffins med mozzarellaost og spinat fungerer både godt som et nemt, sundt og lækkert måltid » Genial opskrift som madpakkeide

Min liste over mad jeg er total fan af, er faktisk ved at være tæmmelig lang. Listen synes kun at blive længere dag for dag. De her lækre æggemuffins med mozzarellaost og spinat, er jeg altså også total fan af, og de er derfor også på min favoritliste.

De skønne æggemuffins smager fantastisk både varme, lune og kolde. Æggemuffins kan derfor anvendes som både morgen-, middags- og aftensmad, samt madpakkeide. Du kan forvente dig god mæthed, og spinaten sikrer dig et sundt skud grønt i farten.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Super lækre æggemuffins med mozzarellaost og spinat » Madpakkeide
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 10
 
Ingredienser:
 • 6 æg
 • 50 gram revet mozzarella
 • 1 løg
 • 3 klumper frossen spinat, som er optøet
 • 1 tsk salt
 • 2 knsp friskkværnet peber
 • Lidt olie eller smør til opsmøring
 • 10 stk Muffinsforme i papir + muffinsbageplade eller faste stanniol forme
Sådan gør du:
 1. Start med at tænde for ovnen på 160 grader varmluft / 180 grader almindelig ovn.
 2. Blend eller pisk æg, mozzarellaost, løg, salt og peber sammen til en æggedej.
 3. Smør alle muffinsformene med olie eller smør, og placer dem i de faste forme af stanniol eller i en muffinsbageplade, så æggedejen ikke flyder ud af muffinsformene.
 4. Hæld æggedej i dine muffinsforme, og stop cirka 1 centimeter fra kanten. Fordel en passende mængde optøet spinat i hver af muffinsformenes æggedej. Pres spinaten lidt ned i æggedejen.
 5. VIGTIGT: Fylder du for meget æggedej i formene, vil dejen flyde ud over kanten under bagningen, da dine æggemuffins hæver en del op.
 6. Bag dine æggemuffins i ovnen i cirka 20-25 minutter til de er gyldenbrune.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

6 KOMMENTARER

  • Wauw Kikki, Super dejligt at høre 😀

   Jeg har ikke beregnet den mængden af kalorier per muffin, men jeg kan anbefale dig at smide ingredienser og mængder ind i MyFitnessPal eller Lifesum, så får du kalorieangivelserne, du ønsker.

   Begge beregninger kan laves via deres respektive apps eller på internettet.

   Tusinde tak for feedback

 1. Kan man ikke nøjes med blot papirforme? Har ikke bageforme til muffins
  Savner også beregninger,da d er svært nøjagtigt at få de eksisterende apps til at beregne dem nøjagtigt,synes jeg
  Mvh Charlotte

  • Hej Charlotte,

   Det kommer an på vores robuste papirformene er – prøv det af og fyld evt. mindre i formene, så ikke de folder sig ud 😉

   Dine apps er ligeså nøjagtige eller unøjagtige som mine – beregningerne vil altid være vejledende – ikke præcise 🙂

   Som udgangspunkt lægger jeg op til, at vi alle (følger og mine klienter) selv beregner de tal, vi selv må finde anvendeligt og nøjagtig for at lykkes 🙂

   Håber du lykkes med formene og beregningerne.

   Tak fordi du følger med – Ha’ en skøn dag 😀

Please enter your comment!
Please enter your name here