Æggemuffins med mozzarellaost og skinke » Nem og lækker madpakkeide

Æggemuffins med mozzarellaost og skinke » Nem og lækker madpakkeide
Æggemuffins med mozzarellaost og skinke » Nem og lækker madpakkeide

Prøv æggemuffins med mozzarellaost og skinke

Her får du opskriften på 8-10 æggemuffins med mozzarellaost og skinke » Nemme og lækre som madpakkeide, frokost og på farten

Her får du opskriften på mine skønne æggemuffins med skinke og mozzarellaost. Smagen er herlig, og så mætter de lækre æggemuffins både godt og længe.
 
Æggemuffins er geniale at have med i madpakken på farten, og så fungerer de godt som hovedmåltid på travle dage, hvor du ønsker noget nem og hurtigt mad med god mæthed.
 
Tip! Lav hellere end gerne en dobbelt portion, for dine æggemuffins kan nemt fryses ned.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Æggemuffins med mozzarellaost og skinke » Nem og lækker madpakkeide
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 8-10
 
Ingredienser:
  • 6 æg
  • 50 gram revet mozzarella
  • 1 løg
  • 100-150 gram skinke i tern
  • 1 tsk salt
  • 2 knsp friskkværnet peber
  • Lidt olie eller smør til opsmøring af formene
Sådan gør du:
  1. Start med at tænde for ovnen på 175 varmluft ovn.
  2. Blend eller pisk æg, finthakket løg, mozzarelleost, salt og peber sammen til en æggedej. Fyld herefter ⅔ dele af skinketernene i æggedejen, og gem resten til topping.
  3. Smør overfladen af papirsmuffinsformene med smør eller olie, og placer dem i de faste forme af stanniol eller i en muffinsbageplade.
  4. Fyld æggedejen i de smurte papirmuffinsforme, indtil de er fyld til cirka 1 centimeter fra formens kant. Fylder du for meget æggedej i formene, vil dejen flyde ud over kanten under bagningen, da dine æggemuffins hæver en del op.
  5. Top dine æggemuffins af med resten af skinketernene, og bag så dine æggemuffins i ovnen i 20-25 minutter til de er gyldenbrune.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

8 KOMMENTARER

    • Hejsa…

      Jeg vil umiddelbart estimere at kalorieindholdet per muffin ligger på 80-100 kcal.

      Undlad evt. fløden og giv blandingen et æg mere, samt skru ned for osten og du vil øge proteinindholdet og få lavere kalorieindhold.

      Du kan også skrive alle ingredienser og mængder ind på https://frida.fooddata.dk/ og dividere med 10 muffins, hvis du ønsker en mere præcis udregning 😉

      Ha’ en skøn weekend Annemette 😀

    • Hej Hans,

      Jeg har rettet opskriften nu, for vi behøver ikke anvende fløde i opskriften.

      Faktisk kunne jeg bedre lide resultatet ud, og så indeholder hver muffins færre kalorier.

      Tak for dit input & God dag

Please enter your comment!
Please enter your name here