Æggemuffins med mozzarellaost og skinke » Nem madpakkeide

Æggemuffins med mozzarellaost og skinke » Nem madpakkeide
Æggemuffins med mozzarellaost og skinke » Nem madpakkeide

Æggemuffins med ost og skinke

Prøv min lækre opskrift på 8-10 æggemuffins med mozzarellaost og skinke » Nemme og lækre som madpakkeide, frokost og på farten

Her får du opskriften på mine skønne æggemuffins med skinke og mozzarellaost. Smagen er herlig, og så mætter de lækre æggemuffins både godt og længe.

Æggemuffins er geniale at have med i madpakken på farten, og så fungerer de godt som hovedmåltid på travle dage, hvor du ønsker noget nem og hurtigt mad med god mæthed.

Lav fx en dobbelt portion, for dine æggemuffins kan nemt fryses ned.

PRØV OGSÅ: Nemme æggemuffins med mozzarellaost og spinat

PRØV OGSÅ: Lækre æggemuffins med mozzarellaost og bacon

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Æggemuffins med mozzarellaost og skinke » Nem madpakkeide
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 8-10
 
Ingredienser:
  • 6 æg
  • 50 gram revet mozzarella
  • 1 løg
  • 100-150 gram skinke i tern
  • 1 tsk salt
  • 2 knsp friskkværnet peber
  • Lidt olie eller smør til opsmøring af formene
Sådan gør du:
  1. Start med at tænde for ovnen på 175 varmluft ovn.
  2. Blend eller pisk æg, finthakket løg, mozzarelleost, salt og peber sammen til en æggedej. Fyld herefter ⅔ dele af skinketernene i æggedejen, og gem resten til topping.
  3. Smør overfladen af papirsmuffinsformene med smør eller olie, og placer dem i de faste forme af stanniol eller i en muffinsbageplade.
  4. Fyld æggedejen i de smurte papirmuffinsforme, indtil de er fyld til cirka 1 centimeter fra formens kant. Fylder du for meget æggedej i formene, vil dejen flyde ud over kanten under bagningen, da dine æggemuffins hæver en del op.
  5. Top dine æggemuffins af med resten af skinketernene, og bag så dine æggemuffins i ovnen i 20-25 minutter til de er gyldenbrune.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

8 KOMMENTARER

    • Hejsa…

      Jeg vil umiddelbart estimere at kalorieindholdet per muffin ligger på 80-100 kcal.

      Undlad evt. fløden og giv blandingen et æg mere, samt skru ned for osten og du vil øge proteinindholdet og få lavere kalorieindhold.

      Du kan også skrive alle ingredienser og mængder ind på https://frida.fooddata.dk/ og dividere med 10 muffins, hvis du ønsker en mere præcis udregning 😉

      Ha’ en skøn weekend Annemette 😀

    • Hej Hans,

      Jeg har rettet opskriften nu, for vi behøver ikke anvende fløde i opskriften.

      Faktisk kunne jeg bedre lide resultatet ud, og så indeholder hver muffins færre kalorier.

      Tak for dit input & God dag

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her