Har du smagt mine cheddar-chili frikadeller?
Prøv min mundvandsprovokerende frikadelleopskrift på super saftige cheddar-chili frikadeller med havsalt » Den bedste frikadelleopskrift
Wauw… Du kan se frem til at få en mundvandsprovokerende smagsoplevelse med denne frikadelleopskrift. Her får du nogle super saftige frikadeller med et smagsmæssigt virkeligt spændende spicy twist – ikke for meget, bare lige tilpas.
Som den efterhånden garvede madentusiast jeg er, laver jeg mange madeksperimenter i køkkenet. Jeg lader mig inspirere af et eller andet madbillede eller en interessant opskrift, og undervejs i madlavningen lader jeg ellers bare min kreativitet få frie tøjler.
PRØV OGSÅ: Små frikadeller med sesam på sprød salat med cremet fetaost
Jeg hørte engang en meget klog og dygtig kok sige…
“Spændingen, passionen og interessen for madlavning fastholdes bedst, ved at bryde ud og afvige fra andre inspirerende madopskrifter, så skabelsen af nye opskrifter finder sted”.
Vælger vi at tro på det, så handler skal kreativiteten slippes løs, når vi laver mad. En så klog og dygtig kok kan jo ikke tage fejl, når det handler om mad, vel?
SE OGSÅ: KØKKENGREJ DER GØR DET NEMMERE AT LEVE SUNDERE
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 1000 Gram hakket kalv- og svinekød
- 100 gram cheddar ost (fx Kerry Gold fra Rema 1000)
- 1 æg
- 1 stort løg
- 2 terning oksebouillon opløst i 0,2 dl (meget lidt) kogende vand
- ½ tsk friskkværnet sort peber
- ½ tsk chilipulver
- 1 tsk flagesalt (havsalt) som serveringsdrys på frikadellerne
- 20 gram smør til stegning
- Skræl og snit løget fint.
- Bland hakket kalv- og svinekød med cheddar ost, æg, løg, bouillon, chili, salt, peber og rør frikadellefarsen grundigt sammen med håndkraft eller en grydeske. Farsen må meget gerne være en smule våd i det, så bliver dine cheddar-chili frikadeller ekstra saftige.
- Giv en pande høj varme, og lad smørret smelte ved høj varme. Anvend evt. en ekstra pande for stegning af alle frikadellerne på en gang.
- Løbende mens smørret smelter formes cheddar-chili frikadellerne med en spiseske, og lægges ned i det varme smør på panden.
- Steg frikadellerne i cirka 3-4 minutter per side, indtil de er gyldne, sprøde og lækre.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]