TRÆN BRYST OG SIX-PACK HJEMME (UDEN UDSTYR)

Sådan hjemmetræner du bryst og six-pack

Det er en fejl at tro, at du skal have et dyrt fitnessmedlemsskab for at komme i form, blive stærkere, få større muskler og en synlig six-pack

Du kan opnå super flotte resultater og stærke fremskridt på alle de ovennævnte områder, uden nogen form for træningsudstyr overhovedet, og med din kropsvægt alene.

Hvis du har tendens til at lade dig begrænse i forhold til at komme i form, blive stærkere, få større muskler og en synlig six-pack, så start med at arbejde med din tankegang.

Læg din sort/hvid tænkning til side. Et fitnessmedlemsskab og styrketræning med tunge vægte er blot én måde at opnå krops- og muskelmæssige resultater på, MEN det er ikke den eneste måde at komme i form, blive stærkere, få større muskler og en synlig six-pack.

 

Ønsker du at skabe og fastholde flotte træningsresultater?

Lige meget om dit mål er at tabe dig, tage muskelmasse på eller begge dele, tager det tid. Det kræver også en vedholdende indsats – med eller uden fitnesscenter, træningsudstyr og tunge håndvægte.

Mit håb er at inspirere, motivere og hjælpe så mange af jer til at leve slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre liv.

Jeg håber, at mine selvforklarende, præcise og effektive træningsvideoer, vil hjælpe dig med at begynde at tro mere på det faktum. Begynd at investere i dig selv og din drømmekrop. Vær tålmodig og konsekvent i din indsats.

Mange overser i øvrigt den allervigtigste forudsætning for at fastholde deres flotte træningsresultater. Mange opnår flotte resultater og mister dem alle igen. Først skal trænings-, motions- og aktivitetsvanen opbygges og så fastholdes.

SE OGSÅ: Sådan skaber og fastholder du trænings- motions- og aktivitetsvaner

 

Træningsforslag til at komme godt i gang med bryst og six-pack:

I denne øvelsesvideo vil du se 3 niveauer af bryst- og sekspakkeøvelser.

  • Start med niveau 1.
  • Derefter niveau 1 og 2, når du bliver stærkere.
  • Derefter niveau 1, 2 og 3 i kombination, med flere reps og sæt, efterhånden som du bliver stærkere.

STARTE I DAG! » VÆR KONSISTENT, OG RYK ET NIVEAU OP GRADVIST.

 

Sådan får du mere GRATIS inspiration, mens du gir’ lidt tilbage…

Abonner på min internationale YouTubekanal her, og få nye inspirerende øvelser og træning hver uge. – Klik her og abonnér på JohnnyRipped

Hvis du er ønsker at komme i bedre form og få et holdbart vægttab -Tjek mine mange videoer og indlæg ud om emnet – Klik her… 

Dine likes, og at du abonnerer GRATIS, hjælper mine videoer ud til flere – TAK

 

Mit mål, min vision og mission med hjemmetræningsøvelserne

Jeg deler selvforklarende, præcise og effektive øvelser til at tabe sig og få muskler derhjemme med lidt eller intet udstyr.

Mit håb er at inspirere, motivere og hjælpe så mange af jer til at leve slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre liv.

Tilmeld dig venligst! Støt min kanal og få nye inspirerende øvelser, træningspas og guides hver uge.

Du kan få den slanke, stærke, definerede og sunde krop, du drømmer om, og du vil lære hvordan.

» Bliv medlem af mit fællesskab » Lad os blive slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre – sammen!

 

HVORFOR INVESTERE TIDEN OG INDSATS I DIG SELV?

Mine øvelser, træningspas og guider hjælper dig med at øge styrken af ​​vigtige muskelgrupper, der er nødvendige i hverdagen, holde dine muskler og led smidige og fleksible og forbedre deres effektivitet.

Derudover vil du styrke kapaciteten af ​​dit hjerte, lunger osv. samt reducere risikoen for almindelige skader – fordelene er uendelige.

 

Jeg vil gøre mit bedste for at guide dig til at lykkes.

Tak fordi du følger med…

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her