TRIGGERFOOD » INTET MAD ØDELÆGGER I SIG SELV – ALT!

SPÆNDER TRIGGERFOOD BEN FOR DIG?

Ingen fødevare, snack, fristelse mm. (triggerfood) ødelægger ALT » Slip din “What The Hell”-tænkning, få madro og mere succes

Oplever du ind imellem tanker ala “Når jeg har spist (indsæt selv ‘sund’ fødevare, snack eller fristelse), så har jeg fejlet! Har du accepteret andres “usunde” etiketter eller selv stemplet bestemte fødevare som værende ‘usunde’?

Så kan du opleve bestemte ‘usunde’ fødevare som forbudte eller farlige, hvilket med stor sandsynlighed kan udløse en negativ dominoeffekt, når du (kommer til) at spise af de forbudte fristelser.

SE OGSÅ: JULEGUIDE: Så mange kalorier er der i juleslik, kager og fristelser

Mange oplever at en negativ dominoeffekt kan udløses, ved spisning af selv meget små mængder af såkaldte “triggerfood” fx chokoladen i en chokoladejulekalender, en bid croissant eller et lille stykke kage.

SE OGSÅ: “WHAT THE HELL” effekten! » “Nu er jeg faldet i, så jeg går ALL-IN”

 

Sådan spænder triggerfood ben for vægten

Triggerfood kan udløse tanker og handling hen i mod ligegyldighed i forhold til resten af dagens kalorieindtag, fordi skaden allerede er sket!

Men skaden er ikke sket. Ingen fødevare ødelægger alt. Det er de følgende usunde tanker og handlinger der typisk vil forværre situationen markant.

Har du gennem årevis stemplet visse fødevare som ‘usunde’, og gjort dem til triggerfood for negative dominoeffekter der saboterer din livskvalitet, så vil det kræve øvelse, tålmodighed og vedholdenhed at slippe fri.

Mind dig selv om, at du aldrig har spist noget (indsæt selv fødevare, snack, fristelse), som ødelægger alt, og gør resten af dagens øvrige kalorieindtag ligegyldigt.

SE OGSÅ: LIGEGYLDIG MERSPISNING FINDES IKKE » STOP, det gør en forskel!

 

Adfærd er noget af det mest smittende

Pssst… I den forbindelse, så husk på at adfærd er noget af det mest smittende i verden. De mennesker, du omgås mest med, har større indflydelse på dine vaner, din adfærd og dine handlinger, end du tror.

Måske dit største juleønske til familien, skal være at I spiller hinanden bedre, når I er sammen i og efter jul, samt i det nye år. Sammen er I stærkere!

SE OGSÅ: ADFÆRD SMITTER, og dine venner gør dig (måske) federe!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her