INFO-FÆLDEN KAN SPÆNDE BEN FOR MÅL OG RESULTATER

FALD IKKE I INFO-FÆLDEN

Endeløse muligheder kan virke frihedsskabende, men de kan faktisk nemt blive en info-fælde, der stjæler af din glæde, frihed og fremdrift

Jeg tænker, vi alle har nogle ændringer, forandringer og forbedringer, vi mener kan gøre vores liv bedre på en eller anden måde.

Personligt tror jeg på, at personlige udvikling er en vigtig brik i menneskers trivsel, og hvad sikre personlig udvikling bedre end, at arbejde hen imod at nå vores drømme, ønsker og mål i livet.

Info-fælden, jeg snakker om i videoen, havner vi nemt i, i vores “jagt” på at skabe ændringer, forandringer og forbedringer. Det er nemlig alt andet lige er nemmere at jagte det næste nye fremfor at implementere forbedringsstrategierne i vores eget liv.

Vores opmærksomhed er en af de dyrebareste valutaer i vores moderne verden. Alle er ude efter at fange og fastholde vores opmærksomhed. Derfor er vi også omgivet af iøjefaldende informationsstrømme allevegne, der udfordre det at holde fokus på én ting ad gangen.

SE OGSÅ: Sådan sætter du mål og skaber resultater, mens du nyder rejsen!

 

Tag ansvaret hjem til dig selv i en lamende verden

Har vi ikke et værn og et system til styre efter, bliver vi nemt ofre af info-fælden, hvor vi hele tiden er på jagt efter det næste “fix”, som intet i sig selv ændrer, forbedrer og forandre i den virkelige verden. Der skal handling til ellers sker der ikke en skid.

I stedet for at forsætte i overspringshandlende adfærd på jagt efter vores næste “videns-fix”, bør vi snarere holde fokus på at omsætte konkret viden, som vi tror på kan hjælpe os, til reel handling i vores eget liv – ellers får vi aldrig udbyttet og resultatet heraf.

LÆS OGSÅ: 10 KNALDGODE TIPS TIL HOLDBARE MÅL (FX NYTÅRSFORSÆT)

Tvært imod risikerer vi langsomt men sikkert at kvæle vores livskvalitet, fordi vi hele tiden søger mere information, uden at komme over i implementeringsfasen. Dette mønster gør egentligt “bare”, at vi overspringshandler, træder vande og fastholder stilstand i vores liv.

Lad os vågne op, og implementere de gode tiltag ét skridt ad gangen!

SE OGSÅ: NÅ I MÅL OG FÅ SUCCES MED RE-DESIGNEDE OMGIVELSER

 

Hvad er overspringshandlinger egentlig?

Overspringshandlinger er (bevidste og ubevidste) handlinger, som vi udfører for at undgå at tænke på, føle eller gøre noget ubehageligt, besværligt, uoverskueligt osv.

Overspringshandlinger kan fx være at spise for meget, ryge, tjekke sociale medier, shoppe eller tænde for tv’et, når vi føler os stressede, ulykkelige, overvældede.

Overspringshandlinger er typisk en “løsning” og en håndteringsstrategi af underliggende svære følelser. Ved at overspringshandle kan vi dæmpe vores følelserne, men som du nok også er klar over, så virker overspringshandlinger kun som midlertidig løsning.

Overspringshandlinger løser ikke dine underliggende problemer. De skaber ikke fremdrift, forandring og fremmer på ingen måde din udvikling hen i mod dine mål i livet.

SE OGSÅ: Sådan undgår du overspringshandlinger og fastholder din motivation!

Hvis indlægget hjælper dig, så del det gerne…

 

BLIV MERE PRODUKTIV

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her