Denne (LUMSKE) fælde afholder mange fra at nå mål og skabe resultater!

Selvom de fleste af os ser endeløse muligheder som en vej til øget frihed, kan de selvsamme endeløse muligheder nemt ende med at indskrænke vores følelse af  frihed.

Wow… sikke en filosofisk indledning. Lad os straks gøre pointen mere jordnær…

Om vores drømme, ønsker og mål i livet

Jeg tænker, vi alle har nogle ændringer, forandringer og forbedringer, vi mener kan gøre vores liv bedre på en eller anden måde. Personligt tror jeg på, at personlige udvikling er en vigtig brik i menneskers trivsel, og hvad sikre personlig udvikling bedre end, at arbejde hen imod at nå vores drømme, ønsker og mål i livet.

Fælden jeg snakker om i videoen, havner vi nemt i, i vores “jagt” på at skabe ændringer, forandringer og forbedringer, fordi det alt andet lige er nemmere at jagte det sidste nye fremfor at implementere forbedringsstrategierne i vores eget liv.

Vores opmærksomhed er en af de dyrebareste valutaer i vores moderne verden. Alle er ude efter at fange og fastholde vores opmærksomhed. Derfor er vi også omgivet af iøjefaldende informationsstrømme allevegne, der udfordre det at holde fokus på én ting ad gangen.

Tag ansvaret hjem til dig selv i en lamende verden

Har vi ikke et værn og et system til styre efter, bliver vi nemt ofre af informationsfælden, hvor vi hele tiden er på jagt efter det næste “fix”, som intet i sig selv ændrer, forbedrer og forandre i den virkelige verden. Der skal handling til ellers sker der ikke en skid.

I stedet for at forsætte i overspringshandlende adfærd på jagt efter vores næste “videns-fix”, bør vi snarere holde fokus på at omsætte konkret viden, som vi tror på kan hjælpe os, til reel handling i vores eget liv – ellers får vi aldrig udbyttet og resultatet heraf.

Tvært imod risikerer vi langsomt men sikkert at kvæle vores livskvalitet, fordi vi hele tiden søger mere information, uden at komme over i implementeringsfasen. Dette mønster gør egentligt “bare”, at vi overspringshandler, træder vande og fastholder stilstand i vores liv.

Lad os vågne op, og implementere de gode tiltag ét skridt ad gangen!

 

🤗 Jeg håber videoen vil hjælpe dig godt videre i det gode liv 😉

✅ Hvis du synes godt om videoen, så giv den gerne dit “LIKE” – tak

✅ Abonnér GRATIS på YouTubekanalen for flere tanker, tips og ideer!

 

Bliv sundere, stærkere og gladere, mens du nyder rejsen! Start dit onlineforløb her
Bliv sundere, stærkere og gladere, mens du nyder rejsen! Start dit onlineforløb her

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here