Udnyt computerspilsdesign til at nå mål, skabe resultater, og få mere ud af livet!

Hvad gør et veldesignet computerspil for at tryllebinde os og fastholde vores fokus, flow og motivation, og hvordan kan vi udnytte og omsætte computerspils effektive elementer til strategier der kan hjælpe os til at lykkes i det gode liv?

Som (helt) ung spillede jeg meget computer. Timerne fløj afsted i de virtuelle verdener, mens jeg var underholdt og fastholdt i et engagerende og tilpas udfordrende flow. Sådan brugte jeg mange timer – ja, det var slet ikke til at stoppe igen.

Måske du selv, dine børn eller nogen du kender oplever samme tiltrækningskraft. Lige så magisk det forførende flow kan føles. Ja, lige så frustrerende kan føles, at komme ud af flowet – hvad end dig er din egen oplevelse eller fordi din mor forlanger du stopper NU!

Computerspil (apps osv.) kan altså noget helt særligt – og der er sket meget fra dengang jeg sad tryllebundet i timevis og frem til i dag, hvor alle de opslugende elementer kun er blevet endnu mere afhængighedsskabende.

HVAD KAN VI SÅ BRUGE DET TIL?

Det vi let kan overse er, at vi faktisk kan benytte (eller udnytte) mange af de forførende computerspilselementer i vores virkelige verden, og dermed øge sandsynligheden for at nå mål, skabe resultater, og få mere ud af livet.

I videoen kigger vi på, hvordan ethvert veldesignet computerspil er opbygget for at optimere fastholdelse af spillerens fokus, flow og vedholdenhed hele vejen mod målet.

Og når du har set videoen til ende, vil du kunne overføre effektive elementer til dine egne projekter, planer og gøremål i livet, så du kan øge dine egne chancer for at lykkes i livet!

Du er din egen livsdesigner. Tag styringen i dit eget liv og designe nogle effektive strategier, der gør det nemmere for dig at nå dine mål, skabe resultater der holder og få succes.

 

~ Jeg håber, du har lyst til at abonnere og synes godt om videoen

 

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

 

Please enter your comment!
Please enter your name here