HACK DIG TIL ET BEDRE LIV MED COMPUTERSPILSDESIGN

UDNYT COMPUTERSPILSDESIGN

Hvad gør et godt computerspilsdesign brug af, for at tryllebinde os til skærmens magi i flere vedholdende timer ad gangen uden pauser?

Et veldesignet computerspil kan tryllebinde os og fastholde vores fokus, flow og motivation i timevis ad gangen. Tænkt hvis du kan udnytte og omsætte de samme effektive elementer, der findes i computerspilsdesign til nå dine mål og skabe resultater i den virkelige verden.

Det kan du, og videoen gør dig meget klogere på, hvordan du gør.

Som (helt) ung spillede jeg meget computer. Timerne fløj afsted i de virtuelle verdener, mens jeg var underholdt og fastholdt i et engagerende og tilpas udfordrende flow. Sådan brugte jeg mange timer – ja, det var slet ikke til at stoppe igen.

Måske du selv, dine børn eller nogen du kender oplever samme tiltrækningskraft. Lige så magisk og forførende spil-flowet kan føles, lige så frustrerende kan føles, at komme ud af, når din mor (eller din indre fornuft) råber “NU STOPPER DU”.

Computerspil (apps osv.) kan altså noget helt særligt. Og der er tilmed sket kraft udvikling fra dengang, hvor jeg sad tryllebundet i timevis. I dag er spil og apps på smartphones og tablets kun blevet endnu mere vanedannende og afhængighedsskabende.

SE OGSÅ: HACK DIG TIL BEDRE VANER MED “TEMPTATION BUNDELING”

 

HVAD KAN VI SÅ BRUGE DET TIL?

Det vi let kan overse, er at vi faktisk kan benytte (eller udnytte) mange af de forførende elementer fra computerspilsdesign i vores virkelige verden. Ad denne vej kan vi øge vores sandsynlighed for at nå vores mål, skabe resultater og få mere ud af livet.

I videoen, kigger vi på hvordan ethvert veldesignet computerspil er opbygget trin-for-trin, for at optimere fastholdelse af spillerens fokus, flow og vedholdenhed hele vejen til næste mål, næste mål osv. mange tryllebindende timer ad gangen.

Når du har set videoen til ende, vil du kunne omsætte de effektive elementer til dine egne projekter, planer og gøremål i livet, så du kan øge chancerne for at lykkes i livet!

Du er din egen livsdesigner. Tag styringen i dit eget liv og designe nogle effektive strategier, der gør det nemmere for dig at nå dine mål, skabe resultater der holder og få succes.

SE OGSÅ: HACK TIL ET SJOVERE, BEDRE OG MERE PRODUKTIVT LIV

Jeg håber, du har lyst til at abonnere og synes godt om videoen

 

DESIGN DIT DRØMMELIV

[mailmunch-form id="617934"]

 

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her