10 TIPS TIL ET SUNDERE, SLANKERE OG STÆRKERE LIV

10 TIPS TIL AT LYKKES

Få 10 skarpe tips til at forbedre dine mad-, motions- og livstilsvaner, og skabe kroppen og livet, du drømmer om!

Bliv klogere på hvordan jeg kreativt designer mit mindset, skaber og fastholder min egen dybereliggende motivation til fysisk aktivitet, samt handler på viljestyrke, når lysten ikke er tilstede.

Alt for mange binder hele deres succes op på viljestyrke, hvilket ofte fejler.

Ja, det giver mening at optræne en stærk viljestyrke og selvdisciplin, så du har evnen til at handle uden tilstedeværelsen af lyst og motivation, når det gælder. Men du kan optimere chancerne for succes markant, jo mere situationskontrol, du tager.

SE OGSÅ: TAG SITUATIONSKONTROL OG UNDGÅ FLERE FIASKOER

 

Hvordan bliver du sundere, slankere og stærkere?

Udover mine 10 skarpe tips i videoen, er det altid tilrådeligt at sikre et godt fundament, for at leve et sundere, slanker og stærkere liv. Det gøres bl.a. ved følgende:

  1. Spis en varieret og balanceret kost centreret omkring grøntsager, magre proteiner, frugt, fuldkornsprodukter og sunde fedtkilder i tilstrækkelige mængder. Undgå et overforbrug af sukker og raffinerede kulhydrater, men nyd det gerne i sunde mængder.
  2. Dyrk regelmæssig motion – al aktivitet tæller. Det kan være vandring, løb, cykling, svømning, anden cardio, styrketræning og meget andet.
  3. Sørg for at få nok søvn. De fleste skære ned på søvn, når tiden er knap, men det bider sig typisk i halen. Søvns vigtighed er ofte undervurderet (specielt af ungdommen), og er bl.a. meget vigtig for vægttab, muskelvækst, trivsel, hukommelse og koncentration.
  4. Drik tilstrækkeligt med vand/væske og undgå alkohol og andre usunde drikkevarer.
  5. Find en form for stressreduktion, som passer til dig, såsom yoga, meditation eller tai chi, for at hjælpe med at reducere stress og forbedre mental sundhed.
  6. Social sundhed er vigtig. Omgiv dig med positive og støttende mennesker, der kan hjælpe dig med at nå dine mål og støtte dig i svære tider.
  7. Undgå eller begræns rygning, alkoholforbrug og andre stimulanser for at forbedre din generelle sundhed og reducere risikoen for alvorlige sygdomme.

SE OGSÅ: Elsker du hurtige resultater? Glem dem, og gør noget holdbart

 

Scor dig selv fra 1-10 (hvor 10 er bedst)

Det giver ofte mening at trække en streg i sandet, og blive bekendt om sit udgangspunkt. Scor dig selv på ovenstående områder fra 1-10. Find ud af hvor dine ubalancer findes eller hvor du kan skabe positive forbedringer – ét skridt ad gangen.

SE OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

Husk, at det er vigtigt at foretage ændringerne gradvist, så de er holdbare over længere tid. Det er også vigtigt at tale med din læge eller en professionel, hvis du oplever nogen form for sundhedsproblemer, styrende bekymringer eller hæmmende angst.

Sundhed gøres ofte sort/hvid. En avocado er sund og chokolade er ikke, men sundhed handler om mængder i både en fysik, mentalt og socialt forstand.

Livets ubalancer og ulykkelighed skabes ofte af, at der vi zoomer for meget ind, og dermed ender med at forsømme afgørende områder for vores overordnede sundhed. Det er vigtigt at tage sig af sig selv på alle disse nævnte områder for at opretholde et sundt liv.

 

Ha’ en fantastisk dag!

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her