3 BEGYNDERFEJL DU SKAL UNDGÅ SOM “NY” MOTIONIST

3 BEGYNDERFEJL DU SKAL UNDGÅ

Jeg har, ligesom de fleste andre “nye” motionister, begået fejl. Lær hvordan du undgår 3 typiske begynderfejl for “nye” motionister!

Når jeg siger “nye” motionister, så er det ikke ensbetydende med, at det kun er de unge ny-motionister, der begår begynderfejlene. Nej, “nye” sættes i citationstegn, fordi det gælder unge som gamle, der kaster sig ud i nye motionistvaner.

Derfor kan du godt have prøvet kræfter med motionsvaner mange gange for, og stadigvæk falde i de 3 typiske begynderfejl for “nye” motionister. Selvom det er lidt dumt, har vi tendens til at falde i de samme fælder igen og igen, fordi vi er vanestyrede væsner.

Hvis du gerne vil undgå de 3 typiske begynderfejl som “NY” motionist, så tjek videoen ud, og kom bedre fra start med din nye motionistvane.

SE OGSÅ: GØR DINE GODE VANER ELASTISKE OG FÅ MERE SUCCES

 

I motivationens rus spænder mange ben for sig selv

At være motiveret føles fantastisk. Vi føler, mærker og fornemmer, at vi kan det hele, og lysten til hurtige resultater, er da også noget de fleste mennesker tiltrækkes af. Det er dog ofte den perfekte cocktail til at spænde ben for holdbare resultater.

Nu sidder du og tænker: “og hvorfor så det?” Det som umiddelbart lyder som en fantastisk tilgang til nye aktiviteter, projekter og vaner, kan nemt blive en benspænder. Det kan det bl.a. fordi vi i medgangstider tænker for rosenrødt om fremtidens hverdag.

Motivationens rus skaber (altid) fornyet overskud, optimisme og tiltro til “at denne gang bliver det til noget holdbart”. Følelsen er enormt fed, effektiv og dragende, men den er også en forførende dansepartner, fordi vi nemt ender med urealistiske forventninger.

Efter nogle uger, måneder (eller dage) afblomstrer motivationens rus, og hverdagen bliver for de fleste mennesker vedkommende mere leverpostejsfarvet og realistisk. Problemet er nu, at vi ikke har designet vores slagplan til denne realistiske hverdag.

Vores (rosenrøde og urealistiske) forventninger, formår vi måske at holde ved på viljestyrke i en rum tid, hvorefter vi må erkende at slaget er tabt ift. braste forventninger.

SE OGSÅ: DER VAR ENGANG, HVOR JEG VAR SLANK OG I TOPFORM

 

Slip dit alt eller intet mindset hurtigst muligt!

Når vi så krydrer braste (rosenrøde og urealistiske) forventninger med det mindset, de fleste løber rundt med som standard, gives der hurtigt 100% op.

Se mere om hvorfor lidt er meget bedre end ingenting i videoen og artiklen herunder.

SE OGSÅ: JO, LIDT MOTION ER MEGET BEDRE END INGENTING…

🥰 Hvis indlægget hjælper dig, så del det gerne…

// JC fra LEVBEDRE.DK

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her