JO, LIDT MOTION ER MEGET BEDRE END INGENTING

LIDT MOTION ER BEDRE END INGEN

Er du pt. ikke (særlig) aktiv, men ønsker at dyrke mere motion? Så lær her, hvordan du kickstarter holdbare motionsvaner – allerede i dag!

Se videoen, og lad dig inspirere til at få mere motion ind i din hverdag. Snup også gerne det omtalte træningsprogram fra videoen, som du finder via linket nedenfor.

SE HER: HJEMMETRÆNING FOR VÆGTTAB » BEGYNDERPROGRAM

Nu tænker du måske: ”Der skal da meget mere til… Så lidt gør da overhovedet ikke en forskel?” Jo, naturligvis gør det så, og lad mig tydeliggøre det for dig (med STOR FED skrift).

LIDT MOTION ER MEGET BEDRE END INGENTING. Selv en lille indsats, er bedre end ingen indsats, og vi skal alle starte vores rejse et sted.

Alt for ofte starter vi ud for hårdt, for intenst og for drastisk med alt for store planer der kun holder nogle få uger eller dage. Det er uholdbart!

SE OGSÅ: SÅDAN KAN (ALT FOR) HÅRD MOTION SPÆNDE BEN FOR DIG

 

GØR NOGET FREMFOR INGENTING

Opbyg først aktivitetsvanen (og for den sags skyld alle andre vaner, du ønsker resten af livet) i det små og byg så gradvist på derfra.

SE OGSÅ: GÅR DU EFTER HURTIGE RESULTATER? » SÅ VÆR OBS PÅ

Vi kan nemt blive overfokuserede på at få hurtige resultater. Vi afprøver alle de nye kvik-fixes, kure, diæter, planer, programmer osv. I quick-fix jagten sker der desværre ofte det, at vi overser det mest væsentlige – og det vi reelt set ønsker os.

Et overfokus på hurtige resultater og quick-fixes til at nå i mål, tilsidesætter det vigtigere fokus på holdbare vane- og livsstilsændringer. Hvis vi ikke kan se os selv leve efter “planen” på lang sigt, så holder resultaterne heller ikke på lang sigt.

SE OGSÅ: 3 BEGYNDERFEJL DU SKAL UNDGÅ SOM “NY” MOTIONIST

Drop de kortsigtede kure, kvikfixes og diæter fra ugebladenes. GØR NOGET HOLDBART – Start i det små, og byg gradvist på!

Ændringer der holder på den lange bane, giver dig langsigtede resultater!

SE OGSÅ: SÅDAN OVERLEVER DINE MOTIONSVANER I MODGANGSTID

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her