MINE TRÆNINGSVANER PÅ FERIEN » ALICANTE VLOG²

BRYST OG TRICEPS TRÆNING PÅ FERIEN

Oplev mine træningsvaner på ferien, og bliv klogere på hvorfor jeg typisk omsætter mine gode intentioner til handling først på dagen

Jeg tager dig med til min formiddagstræning af bryst og triceps (PUSH WORKOUT), hvor du får nogle effektive tips, tricks og strategier til at holde formen i ferien.

Hør også om, hvordan jeg typisk starter mine dage på mine ferier, inden jeg overgiver mig til nydelse, afslapning og den totale feriehygge. Lær hvordan du også kan tage styringen og omsætte flere af dine gode intentioner i den virkelige verden.

Oplev også stranden i Alicante i Spaniel, hvor vloggen afsluttes med en dejlig dukkert i det smukke hav. Svømning er i øvrigt også en fantastisk form for feriemotion.

SE OGSÅ: NÅR FERIENS TRÆNINGSCENTER ER SKOD, SÅ GØR DET HER

 

Prioriter fx din motions/træning først på dagen

Træning og motion er afgørende for at opretholde en sund og aktiv livsstil. Mange mennesker har gode intentioner om at træne regelmæssigt, men kan have svært ved at finde tid og motivation til det.

En god måde at sikre, at man får træning ind i sin daglige rutine, er ved at prioritere det som det første på dagen.

Når man først på dagen sætter sig for at træne, har man en følelse af opfyldelse og energi, som kan hjælpe en gennem resten af ​​dagen. Det giver en følelse af kontrol og en positiv start på dagen.

I hverdagen (når du ikke er på ferie), kan det også hjælpe dig med at undgå at blive fanget i og forhindret af stress og travlhed senere på dagen.

At træne først på dagen kan også have en positiv indvirkning på ens mentale sundhed.

Træning frigiver endorfiner, der kan forbedre dit humør – også på ferien. Træning og motions på ferien hjælper naturligvis også med at øge din kalorieforbrænding og fastholde dine træningsresultater henover de 7, 14 eller 21 feriedage.

Det betyder ikke, at du ikke kan nyde, hygge og slappe af på ferien, men ofte vil det føles endnu bedre efter gode aktivitetsvaner. Prøv at starte feriedagene aktivt og få en positiv og produktiv start på dagen, og nyd så resten af ​​dagen med “bedre” samvittighed.

SE OGSÅ: Drop IKKE dine motions- og træningsvaner (helt) i ferien

 

FÅ STYR PÅ DINE TRÆNINGSVANER

[mailmunch-form id="617934"]

 

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her