Aubergine i ovn med parmesanost, havsalt og basilikum

Aubergine i ovn med parmesanost, havsalt og basilikum » Tilbehør
Aubergine i ovn med parmesanost, havsalt og basilikum » Tilbehør

Prøv aubergine “røsti” i ovn som tilbehør

Her får du en nem og lækker tilbehørsopskrift på aubergine “røsti” i ovn med parmesanost, havsalt og basilikum » Nemt grøntsagstilbehør

Hvad kan auberginer bruge til? Nok mere end du tror. Nu har du i hver fald endnu en smagfuld tilbehørsopskrift at vælge ud fra, når der skal diskes op med måltider til familie, venner og bekendte.

Aubergine i ovn er et alsidigt grøntsagstilbehør, som kan serveres til alt fra fugl til fisk, og det midt i mellem. Sidst jeg lavede de smagfulde aubergine “røsti” i ovn, var til sprødstegt kyllingeoverlår og en broccoli-aspargessalat med bacon og solsikkekerner.

Hvis du synes, det lyder lækkert, så snup opskriften her: Sprødstegt kylling med ostegratineret aubergine og broccoli-aspargessalat

Sådan gør du madlavningen nemmere…

Hvis du gerne vil være mere effektiv i køkkenet mht. valg af tilbehør til dine måltider, så vælg primært tilbehør, som skal tilberedes i ovnen, når du alligevel skal have ovnen i gang, for fx at tilberede kylling, stege mm. På den måde, slår du to fluer med et smæk!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Aubergine i ovn med parmesanost, havsalt og basilikum » Tilbehør
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 2 auberginer
  • 50 gram parmesanost
  • Ekstra jomfru olivenolie (jo mindre, des færre kalorier)
  • Tørret basilikum
  • Havsalt eller almindeligt salt
Sådan gør du:
  1. Tænd din ovn på 180 grader varmluft eller 200 grader almindelig ovn.
  2. Skyl auberginerne og skær toppen af. Snit herefter begge auberginer i cirka 1 centimeter tykke skiver.
  3. Beklæd en bageplade med bagepapir, og placer dine aubergineskiver på bagepladen.
  4. Fordel med rund hånd ekstra jomfru olivenolie på alle aubergineskiverne.
  5. Krydr skiverne af aubergine med havsalt og basilikum. Top aubergineskiverne af med revet parmesanost.
  6. Bag din aubergine i ovnen i ovnen i cirka 15 minutter, til parmesanosten er gylden og gratineret.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

LCHF | PALEO | LOW-CARB | KETOGENIC

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

2 KOMMENTARER

Please enter your comment!
Please enter your name here